Anlık Bildirim

2020'nin kötü hatıralarıyla dolu 2020 oyunu büyük ilgi görüyor

2020 yılının kötü hatıralarını konu alan web tabanlı oyun kullanıcıların büyük ilgisini çekti. 2020 oyunu Avustralya'daki orman yangınlarıyla başlayıp COVID-19 salgını ile devam ediyor.

2020'nin kötü hatıralarıyla dolu 2020 oyunu büyük ilgi görüyor Tam Boyutta Gör

Geride bıraktığımız 2020 yılı hatırlamayı bile istemediğimiz kötü hatıralarla dolu bir sene oldu. Max Garkavyy isimli bir geliştirici, geçen yılın en önemli olaylarını temel alan 2020 Game isimli basit ve ücretsiz bir oyun hazırladı.

Web tabanlı oyun 10 dakikada tamamlanabiliyor. Her yeni seviye Avustralya'daki orman yangınlarından, COVID-19 salgınının başlangıcındaki tuvalet kağıdı avına kadar 2020'de yaşanan olayları konu alıyor. Hatta George Floyd'un öldürülmesine gönderme de var.

2020'nin kötü hatıralarıyla dolu 2020 oyunu büyük ilgi görüyor Tam Boyutta Gör

TikTok'un yükselişi ve ABD başkanlık seçimleri

Max Garkav oyunda karantina sürecine ve olaylı ABD başkanlık seçimlerine de yer vermiş. Hatta oyunda TikTok'tan küçük bir dans bölümü bile var. Pikselli grafikler ve müzikler sizi eski atari oyunlarının havasına sokuyor.

2020'nin kötü hatıralarıyla dolu 2020 oyunu büyük ilgi görüyor Tam Boyutta Gör

2020 oyununu buraya tıklayarak erişebileceğiniz internet sitesi üzerinden oynayabilirsiniz. Oyunu beğenenler geliştiriciye finansal olarak destek olabiliyor. Web sitesinde kullanıcıları bağış sayfasına yönlendiren bir buton var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim