Anlık Bildirim

2020 Oyun Geliştiricileri Konferansı'nın yapılacağı yeni tarih açıklandı

16-20 Mart tarihleri arasında yapılması planlanan ancak koronavirüs pandemisi sebebiyle ertelendiği duyurulan 2020 Oyun Geliştiricileri Konferansı için yeni tarih açıklandı.

2020 Oyun Geliştiricileri Konferansı'nın yapılacağı yeni tarih açıklandı Tam Boyutta Gör

Dünya çapındaki koronavirüs salgını (Kovid-19) ortasında oyun sektöründeki büyük pazar sahibi şirketlerin konferansa gitmeyeceğini açıklamasının ardından, 16-20 Mart tarihlerinde gerçeklemesi düşünülen 2020 Oyun Geliştiricileri Konferansı (GDC) ertelenmişti.

Etkinlik organizatörleri, ertelenen konferansın yapılması için yeni bir tarihin kesinleştirildiğini açıkladı. Bu yılki Oyun Geliştiricileri Konferansı 4 Ağustos - 6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Organizatörler, konferansın isminde de küçük bir değişikliğe giderek etkinliğin GDC Summer olarak olarak adlandırılacağını duyurdular.

Sony, FacebookActivision BlizzardElectronic ArtsUnityAmazon ve Epic Games gibi birçok şirket etkinlik ertelenmeden önce konferansa katılmayacaklarını duyurmuştu. Konferansın ertelenmesinde Kovid-19 kadar bu büyük oyun şirketlerinin konferansa katılmayacağını bildirmesi de önemli rol oynamıştı. Ağustos ayına ertelenen konferansa katılım konusunda,  oyun pazarının bu önemli isimlerinden henüz bir açıklama yapılmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim