Anlık Bildirim

2021 Fiat Strada pickup'tan ilk resmi görüntü geldi

Fiat'ın Güney Amerika pazarında satışa sunacağı yeni Strada'yı geçtiğimiz haftalarda Tesla Cybertruck taklidi yaparken görmüştük. Bugün ise Fiat'tan yeni Strada ile ilgili ilk resmi görüntü geldi.

2021 Fiat Strada pickup'tan ilk resmi görüntü geldi Tam Boyutta Gör

Bir dönem ülkemizde de satılan Fullback ile Avrupa’da hayal kırıklığı yaşayan Fiat, konu Güney Amerika olduğunda ise pickup segmentine olan inancını koruyor. Bu yüzden şirket, tepeden tırnağa yenilediği kompakt pickup modeli 2021 Fiat Strada’yı satışa sunmaya hazırlanıyor.

Yeni Fiat Strada’yı geçtiğimiz haftalarda kamuflajlı bir şekilde test edilirken görmüştük. Hatta yoğun kamuflajın şekli, elektrikli Tesla Cybertruck’a atıfta bulunuyordu. Bugün ise 2021 Fiat Strada’nın dış tasarımını gözler önüne seren bir görsel paylaşıldı. Fiat tarafından paylaşılan bu resmi görsele baktığımızda, yeni Strada’nın açık bir şekilde Fiat Toro’dan etkilendiğini görebiliyoruz.

Bir zamanlar Palio temelli bir pickup olan Fiat Strada, 2021 model yılıyla birlikte oldukça modern çizgilere kavuşmuş. Led gündüz farlarına sahip ince aydınlatmalar, çıkıntılı ön tampon, yuvarlak logo yerine kullanılan büyük “Fiat” rozeti, geriye doğru yükselen belirgin omuz çizgisi, geniş çamurluklar, plastik dodikler ve yeni tasarım jantlar 2021 Fiat Strada’nın dikkat çeken tasarım unsurları arasında. Aracın iç mekanını ve arka tarafını ise henüz göremiyoruz.

2021 Fiat Strada, Argo modelinin küçük MP1 mimarisi ile uzun aks mesafesi ve modele özel geliştirilmiş komponentlerin kombinasyonundan oluşan yeni bir platform üzerine inşa edilmiş. Aracın boyutları orijinal Strada’ya göre gözle görülür derecede büyük. Fakat büyük kardeşi Fiat Toro’nun önünü kesmemesi için bu büyüme çok da aşırıya kaçırılmamış. Paylaşılan görselde 2021 Fiat Strada’nın “crew cab” adı verilen çift kabinli versiyonunu görüyoruz. Fakat tek kabinli versiyon da başlangıçtan itibaren satışta olacak.

2021 Fiat Strada’nın Kasım ayındaki Sao Paulo Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5925 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fiat pickup, 2021 fiat strada ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim