Anlık Bildirim

2021 yılının en popüler 10 filmi

Bu yazımızda 2021 yılı içerisinde çokça konuşulan filmleri en popüler filmler 2021 listemizde bir ara getirdik. İşte yılın en popüler filmleri:                   

2021'in en popüler filmleri burada! İşte ilk 10 Tam Boyutta Gör

2020 yılının son 9 aylık bölümü ne yazık ki pandemiyle geçti ve neredeyse hiçbir film vizyona girmedi. 2021 yılının başları da film konusunda biraz boş geçse de yılın sonuna doğru gelen filmlerle bir hayli yoğun bir dönem oldu. Yıl boyunca birçok film ile ilgili haber paylaştık ve sinema haberleri özellikle bazı filmler sayesinde bir hayli ilgi gördü. Biz de bu yazımızda 2021 yılı içerisinde en çok konuşulan en popüler 10 filmi sizler için listeledik.

Yılın en çok ses getiren 10 filmi

10 - Mortal Kombat

Oyun severlerin yakından tanıdığı Mortal Kombat'in yeni film uyarlaması 23 Nisan 2021'de vizyona girdi. Ne yazık ki film bekleneni verememesinin yanında bir hayli eleştiri alan bir film. Yılın en popülerlerinden birisi olması dışında birçok izleyici için yılın en kötüsüydü de.

9 - Godzilla vs. Kong

31 Mart 2021'de vizyona giren Godzilla vs. Kong'un aslında film olarak izleyicilere pek bir şey sunması beklenmiyordu. Onun yerine kaliteli CGI ve dev bir dövüş bekleniyordu ki aslında film bu beklentiyi de karşıladı. Güzel bir ekranın karşısında patlamış mısırla kafa yormadan izlenebilecek bir film oldu.

8 - No Time to Die

No Time to Die, normalde 2020 yılının başlarında vizyona girecekti ancak salgın sebebiyle 30 Eylül 2021'e kadar ertelenmişti. James Bond filmi olması bile zaten No Time to Die'ın popüler olmasına yetiyor ancak bu filmin başka bir özelliği daha vardı, o da Daniel Craig'in son James Bond filmi olması.

7 - Zack Snyder's Justice League

2017 yılında vizyona giren ancak büyük tepkiler çeken Justice League filmi bu yıl 18 Mart'ta Zack Snyder's Justice League ismiyle tekrar yayınlandı. Bu versiyon 4 saatten oluşuyordu ve filmin asıl yönetmeni Zack Snyder'ın kurgusunu içeriyordu. Her ne kadar 2017 yılındaki filmden güzel olsa da yine ortalamanın üzerine çıkabilen bir film ne yazık ki olamadı.

6 - Black Widow

Yine 2020 yılında vizyona girmesi beklenen ancak salgın sebebiyle tam 1 yıl ertelenen Black Widow, bir yıl aradan sonra ilk vizyona giren Marvel filmi olduğu için bir hayli konuşuldu. Hem evrene yeni bir karakter kazandırdı hem de Black Widow'a bir veda oldu. 

5 - Hızlı ve Öfkeli 9

Hızlı ve Öfkeli serisini artık tanıtmaya çok da gerek yok. Yeni bir filminin vizyona gireceği her yıl mutlaka en çok konuşulan filmlerden biri oluyor. Ancak bu seri için de artık son yaklaştı. Seri 10. ve 11. filmler ile sonlanacak.

4 - Don't Look Up

Netflix'in yıldızlarla dolu yeni filmi Don't Look Up geçtiğimiz günlerde yayınlanmasına rağmen kesinlikle yıla damgasını vuran filmlerden biri oldu. Hem oyuncularıyla hem de konusuyla ayrıca yılın en iyilerinden de biriydi.

3 - Dune

Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan bilim kurgu film Dune, hem kalitesiyle hem de büyüklüğüyle yıla damga vuran filmlerden birisi oldu. Bu kadar yüksek prodüksiyonlu bir bilim kurgu filmi görmek ve bu kadar kaliteli olması kesinlikle onu yılın en popülerlerinden biri yaptı.

2 - The Matrix Resurrections

The Matrix serisinin yeni filmi olan The Matrix Resurrections, duyurulduğu günden bu yana merakla bekleniyordu ancak ne yazık ki film bekleneni çok veremedi. Bu yüzden serinin büyüklüğü ve yeni filmin beklenenden kötü olması bu filmi de yılın en çok konuşulan filmlerinden biri yaptı.

1 - Spider-Man: No Way Home

Jamie Foxx'un filmde olacağının açıklanmasından bu yana merakla beklenen yeni Spider-Man filmi kesinlikle bu yılın en çok konuşulan filmi oldu. Diğer Spider-Man'lerin filmde olup olmayacağı ile ilgili büyük teoriler dönerken film beklendiği gibi gişede de rekorlar kırarak açılış yaptı ve bu rekorlar hala devam ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11971 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
spiderman, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim