Anlık Bildirim

2021'in en iyi 10 oyunu

Her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden güzel oyunlar oyunseverlerle buluştu. Biz de 2021'in en iyi oyunlarını sizler için listeledik. İşte yılın en iyi 10 oyunu:

En iyi oyunlar 2021 listesi Tam Boyutta Gör

2021 yılını geride bırakmamıza çok kısa bir süre kaldı. Bu yıl yine pandeminin etkisiyle geçtiği için eğlence sektörü yine bir hayli etkilendi. Özellikle oyun sektöründe bu yıl birçok ertelenme yaşadı ve çok dolu geçmesi beklenen bir yıl daha beklentilerin çok altında kaldı.

Kısaca bu yılki oyun haberleri genel olarak ertelemeler ile geçti diyebiliriz. Ancak yine de birbirinden güzel oyunlar gördüğümüzü de söylemek gerek. Biz de bu yazımızda 2021 yılı içerisinde çıkışını yapan en iyi oyunları listeledik. İşte 2021'in en iyi PC oyunlarından konsol oyunlarına kadar yılın en dikkat çeken yapımları:

Her şeyden önce belirtmekte fayda var oyunların belirli bir sırası yok, tamamen rastgele oluşturuldu.

Yılın en iyi 10 oyunu 🎮

Deathloop

DEATHLOOP, Dishonored serisinin arkasındaki ödüllü stüdyo Arkane Lyon imzalı yeni nesil bir birinci şahıs nişancı oyunu. DEATHLOOP'ta, Blackreef Adası'nda aynı günü sonsuza dek tekrar etmeye mahkum olan iki rakip suikastçının hikayesi anlatılıyor.

Metroid Dread

Nintendo Switch için özel olarak çıkış yapan Metroid Dread, ülkemizde pek konuşulmasa da kesinlikle yılın en iyilerinden biriydi.

Marvel's Guardians of the Galaxy

Bu yılın kesinlikle sürprizlerinden biriydi diyebiliriz Marvel's Guardians of the Galaxy için. Birçok oyuncu Marvel's Avengers'a yakın bir oyun bekliyordu ancak onun yerine çizgisel ve hikaye ağırlıklı keyifli bir oyun çıktı. Square Enix ve Eidos Montreal işbirliğinde geliştirilen Marvel's Guardians of the Galaxy, yılın en iyilerinden biriydi diyebiliriz.

Psychonauts 2

Xbox Game Studios'un yayıncılığını yaptığı, geliştiriciliğini ise Double Fine Productions'ın yaptığı Psychonauts 2, sinematik tarzı ve tonlarca özelleştirilebilir psişik güçle bir platform macera oyunu. Xbox Game Pass'e de gelmesi ile birlikte birçok oyuncuya ulaşabildi ve kesinlikle yılın en iyilerinden biri.

Ratchet & Clank: Rift Apart

PS5 özel oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart, görselliği ve aslında diğer teknik detayları ile bir hayli dikkat çeken bir oyun oldu. PS5'in gücünü net bir şekilde görebildiğimiz için de ayrı bir yere sahip. Ancak elbette oynanış olarak da her zamanki gibi güzel bir deneyim sunuyor.

Resident Evil Village

Resident Evil serisinin yeni oyunu Resident Evil Village, aslında birçok oyuncu için şüphe yaratmıştı ancak ufak eksiklerine rağmen kesinlikle bir hayli başarılı bir oyun karşımıza çıktı. Özellikle hikaye sunumu ve farklı tarzdaki görevleri ile yılın en iyilerinden birisi oldu.

It Takes Two

Yılın En İyi Oyunu ödülünü de kazanan It Takes Two'yu anlatmaya çok da gerek yok. Özellikle oynanış konusunda sunduğu eğlence gerçekten yılın en iyisi dedirten cinsten.

Loop Hero

Four Quarters'ın geliştiriciliğini yaptığı Loop Hero, yılın başında az da olsa konuşuldu ancak ne yazık ki sonrasında unutulan bir oyun oldu. Yine de özellikle oynanışıyla yılın en iyilerinden biriydi. Bağımsız bir oyun olduğunu da unutmamak gerek.

Forza Horizon 5

Xbox'ın en büyük serilerinden Forza Horizon'ın yeni oyunu Forza Horizon 5, özellikle grafikleriyle bizleri büyüledi diyebiliriz. Oyunu anlatmaya da gerek yok. Klasik Forza Horizon deneyimi.

Death's Door

Aksiyon rol yapma türündeki Death's Door, yaz aylarında çıkışını yapmıştı. Ne yazık ki Loop Hero gibi sadece çıktığı dönem konuşulan ve sonrasında unutulan bir oyun oldu. Ancak müzikleri, tasarımı ve diğer tüm detaylarıyla yılın gözden kaçırılmaması gereken bağımsız oyunlarından biri.

Peki sizce 2021'in en iyi oyunu hangisi? Aşağıdaki anketimize katılarak yılın en iyi oyunu için seçiminizi belirtebilirsiniz.

Yılın en iyi oyunu Oy Ver 1334 kişi oy verdi. Sonuçları Göster

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34435 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oyun önerileri, Teknoloji Haberleri ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim