Anlık Bildirim

2021 Volkswagen Golf R Variant, 320 beygir güç ve Drift moduyla geldi

Sekizinci nesil Golf R'ın güç ve performansını station wagon gövde tipine aktaran yeni 2021 Volkswagen Golf R Vaiant'ın örtüsü kaldırıldı. Yeni Golf R Variant tasarımı ve özellikleri haberimizde:

2021 volkswagen golf r variant dış tasarım Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yıl 'şimdiye kadarki en güçlü Golf' iddiasıyla tanıtılan sekizinci nesil Golf R'ın performansını kullanışlılıkla bir araya getiren yeni Volkswagen Golf R Variant tanıtıldı. Üstelik bu uzun tavanlı versiyonda Drift modu da bulunuyor.

Yeni Golf R Variant güç ve kullanışlılığı bir arada sunuyor

2021 Volkswagen Golf R Variant'ın kalbine baktığımızda tıpkı hatchback versiyondaki gibi 320 beygir güç ve 420 Nm tork üreten 2.0 litre turbo dört silindirli ünite görüyoruz. Söz konusu motor 7 ileri çift kavramalı şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle kombine edilmiş.

Yeni Golf R Variant bu kombinasyonla birlikte 0-100 km/s hızlanmasını 4.9 saniyede yani hatchback versiyondan 0.2 saniye daha uzun sürede tamamlıyor. Maksimum hız ise normalde 250 km/s ile sınırlı fakat R Performans Paketi satın alındığında 270 km/s'e yükseliyor. Bu paket aynı zamanda 19 inç jantların yanı sıra Nurburgring ve Drift modlarını da ekliyor.

2021 volkswagen golf r variant bagaj Tam Boyutta Gör

Yeni Golf R Variant, kullanışlılığın karşılığı olarak hatchback versiyondan 79 kilogram daha ağır. Arka koltuklar kullanılır durumdayken sunulan bagaj hacmi 611 litre. Koltuklar katlandığında ise bu değer 1642 litreye kadar çıkıyor. 1900 kg çekme kapasitesine sahip olan modelin ağırlığı ve ağırlık dağılımı hatchback'ten farklı olduğu için süspansiyon sisteminde de düzenlemeler yapılmış.

Selefine kıyasla 349 mm daha uzun olan 2021 Volkswagen Golf R Variant, bu sayede daha ferah bir yaşam alanı sunuyor. Bu alanda sunulan özellikler ise hatchback modeldekiyle aynı. Mavi ambiyanss aydınlatması, karbon fiber görünümlü trim, spor koltuklar, altı düz direksiyon simidi ve ekranlardaki mavi grafikleri bunlara örnek gösterebiliriz.

2021 Golf R Variant, önümüzdeki aydan itibaren Avrupa'da satışa sunulacak. Yeni Golf R Variant'ın başlangıç fiyatı KDV dahil 51.585 euro olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14256 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
performans, golf r ve
3 etiket daha station wagon variant Galeri
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim