Anlık Bildirim

Yeni Kia Sportage'ın donanım seviyelerinde hangi özellikler sunuluyor?

Kia'nin resmi sitesinde yayınlanan bilgilere göre 2022 Kia Sportage'ın Elegance Konfor ve Prestige donanım seviyelerinde sunulan özellikleri listeledik. Peki yeni Sportage'da hangi donanımlar var?

2022 Kia Sportage'ın donanım seviyelerinde hangi özellikler var? Tam Boyutta Gör

Yeni 2022 Kia Sportage fiyat listesini geçtiğimiz günlerde siz değerli okurlarımızla paylaşmıştık. Yenilenen SUV ilk etapta iki donanım seviyesi ve benzinli 4x4 seçeneğiyle geldi. Mart ayından itibaren bu motorun 4x2 seçeneğiyle birlikte dizel 4x2 ve dizel 4x4 seçenekler de gelecek.

Yeni Sportage'ın donanım seviyeleri şu anda Elegance Konfor ve Prestige'den oluşuyor. Fiyat listesi belli olduğunda donanımlar henüz açıklanmamıştı. Şimdi markanın resmi internet sitesine baktığımızda detaylı donanım listesinin yayınlandığını görüyoruz. Biz de sizler için bu özelliklerden öne çıkanları listeledik.

Dış donanım

Yeni 2022 Kia Sportage'ın Elegance Konfor seviyesinde 19 inç alüminyum alaşımlı jantlar, reflektör tipi LED ön farlar, LED gündüz farları, LED arka stoplar, elektrikli kontrollü, ısıtmalı ve katlanabilir yan aynalar, elektrikli açılabilir panoramik cam tavan, ön-arka park sensörleri ve otomatik yanan farlar dikkat çekiyor. Prestige seviyesinde ise farklı olarak projekiyon tipi, viraja duyarlı adaptif LED ön farlar bulunuyor.

2022 Kia Sportage'ın donanım seviyelerinde hangi özellikler var? Tam Boyutta Gör

İç donanım

Yeni nesil Sportage'ın Elegance Konfor paketinin iç mekanında anahtarsız giriş ve çalıştırma, elektronik vites paneli, deri direksiyon simidi, deri ve kumaş kombinasyonlu koltuklar, 8 yöne ayarlanabilir elektrikli ön koltuklar, 3 kademeli ön koltuk ısıtma, arka koltuk ısıtma, otomatik klima, 12,3 inç full dijital gösterge paneli, 12,3 inç dokunmatik multimedya ekranı, Apple CarPlay desteği, geri görüş kamerası, sesli kontrol sistemi, navigasyon, kablosuz şarj sistemi, ambiyans aydınlatma ve elektrikli ve hafızalı bagaj kapağı gibi donanımlar listeleniyor.

Prestige donanım seviyesinde ise yukarıda saydığımız çoğu özelliğe ek olarak deri koltuklar, hafızalı sürücü koltuğu, soğutmalı ön koltuklar ve çevre görüş kamera sistemi gibi farklar ortaya çıkıyor.

2022 Kia Sportage'ın donanım seviyelerinde hangi özellikler var? Tam Boyutta Gör

Güvenlik

Güvenlik tarafında da iki seviye arasında çoğu özellik ortak. Hız sabitleyici, ön çarpışma engelleme asistanı, arka çarpışma önleme asistanı, şerit takip asistanı, şeritte kalma asistanı, akıllı hız limiti asistanı, arka yolcu/eşya uyarısı gibi pek çok sürüş asistan teknolojisi mevcut. Prestige paketi ise akıllı hız sabitleyici, kavşak dönüş desteği, kör nokta çarpışma önleme sistemi, kör nokta görüntüleme asistanı ve otoyol sürüş asistanı gibi özellikleriyle fark yaratıyor.

Son olarak listeye baktığımızda sürücü ve ön yolcu hava yastığı, yan ve perde hava yastıkları ile orta konsol hava yastığının iki donanım seviyesinde de yer aldığını görüyoruz.

Yeni Kia Sportage’ın 4X4, benzinli, Elegance Konfor paketi 829.900 TL’den, Prestige paketi 919.900 TL’den satışa sunuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15021 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, Kia ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim