Anlık Bildirim

2022 Kia Telluride yenilenen ön panjur ve daha fazla standart donanımla geldi

Makyaj operasyonundan geçirilen Kia Telluride'in tasarım olarak sadece ön panjuru değişmiş. Öte yandan giriş seviyesinden itibaren sunulan konfor ve güvenlik odaklı standart donanımlar artırılmış.

2022 kia telluride ön tasarım Tam Boyutta Gör

Kia, ABD pazarındaki büyük SUV talebini karşılamak için geliştirdiği ve satışa sunulduğu dönemde yılın otomobili seçilen Telluride modelini makyajladı. Şirketin 2022 Kia Telluride'in makyaj operasyonunda standart donanımları artırmaya odaklandığı görülüyor.

Yenilenen Kia Telluride'in tasarımı büyük oranda aynı. Ön ve arka bölümünde şirketin yeni logosunu gördüğümüz büyük SUV'un panjuru ve onu saran çerçeve güncellenmiş. Bunun yanı sıra tamponun kenarlarındaki dikey hava girişleri de elden geçirilmiş gibi görünüyor. Kabindeyse artık daha fazla standart donanım bulunuyor. Örneğin viraja yaklaşıldığında aracı otomatik olarak yavaşlatan navigasyon temelli akıllı hız sabitleme sisteminin artık tüm donanım seviyelerinde standart olduğu belirtiliyor.

Öte yandan 2022 Kia Telluride'in giriş seviyesi LX ve S donanım seviyelerin de otomatik klima, otoyol sürüş asistanı ve GPS navigasyon destekli 10.25 inç multimedya sistemi gibi ek standart donanımlara kavuşmuş. Öncesinde giriş seviyesi 8 inç multimedya sistemiyle geliyordu. Bunun yanı sıra sürücü dikkat uyarısı, kör nokta uyarı sistemi, arka çapraz trafik uyarısı, ileri çarpışmadan kaçınma yardımcısı ve şeritte kalma yardımcısı gibi pek çok güvenlik özelliği Kia Telluride'in tüm donanım seviyelerinde standart olarak bulunuyor.

Donanım seviyesi fark etmeksizin tüm Kia Telluride ailesinde 295 beygir güç ve 355 Nm tork üreten 3.8 litre V6 ünite bulunuyor. Söz konusu motor 8 ileri otomatik şanzımanla kombine edilirken, donanım seviyelerinin çoğunda opsiyon olarak sunulan dört tekerlekten çekiş sistemi de 2 bin dolar karşılığı araca eklenebiliyor. Fiyatlara baktığımızdaysa makyajla birlikte giriş seviyesi LX'in 32.790 dolara yükseldiğini görüyoruz. Yani öncesine göre 600 dolar artış söz konusu. Diğer donanım seviyelerinde de 200 ila 700 dolar arasında artış yaşanmış. Telluride'in en pahalı versiyonu 46.890 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim