Anlık Bildirim

2100 liraya iPhone 5S cihazınız 4K video çeksin

2100 liraya iPhone 5S cihazınız 4K video çeksin

Son dönemde 4K video kaydı oldukça popüler hale gelmeye başladı ve donanım olarak uygun cihazlar belirli bir süre 4K video kaydı yapabiliyor. Donanımı uygun olmayanlar için ise yazılım desteği devreye giriyor.

Ancak bu destek biraz pahalı olacak gibi. Sadece iOS 7 yüklü 32GB veya 64GB kapasiteli iPhone 5S için geliştirilen Vizzywig 4K uygulaması cihazdaki çoklu çekim modu ve bazı optimizasyonlarla 4K video kaydı yapabiliyor. 

Ancak bu doğrudan bir video kaydı değil. Çoklu çekim modu ile sayısız kare çeken uygulama sesleri de senkronize ederek 24 kare/saniye hızında 4K videolar oluşturuyor. Bu video içerisinde her kareye ulaşarak düzenlemeniz de mümkün hale getirilmiş. Videolar dışarıya 75Mbps hızında aktarılabiliyor. 

Uygulama dünyada bir ilk olduğu konusunda iddialı. Ancak iOS 8 güncellemesi yaptığınız anda bu özellik kayboluyor ve verdiğiniz para da boşa gidiyor. Zira iOS 8'de çoklu çekim modunda bazı kısıtlamaların olduğu belirtiliyor. Bu kısıtlamalar kaldırılana kadar uygulamayı kullanma imkanınız olmuyor. Geliştirici uygulamayı satın alanlara özel olarak telefon veya SMS üzerinden danışmanlık hizmeti de veriyor. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1027 kez okundu.
37 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim