Anlık Bildirim

3GB RAM’li Samsung Galaxy J5 Pro duyuruldu

Galaxy J5 2017 modelinin biraz daha iyileştirilmiş hali gibi duran Galaxy J5 Pro modeli, Galaxy J7 2017 modelini pahalı bulan kullanıcılar için iyi bir alternatif olacak.

Yeni amiral gemi tanıtımı öncesinde Samsung’un alt seviye segmentlere takviyesi devam ediyor. Galaxy J5 ve Galaxy J7 modellerinden sonra  Galaxy J5 Pro adında yeni bir akıllı telefon daha duyuruldu.

Daha iyi

Galaxy J5 modelinin biraz daha iyileştirilmiş hali gibi duran Galaxy J5 Pro modelinde bazı farklılıklar haricinde tüm özellikler aynı. 5.2 inçlik 720p çözünürlüğünde Super AMOLED ekran, 8 adet Cortex-A53 çekirdekli Exynos 7870 yonga seti, 13MP çözünürlüğünde ön ve arka kamera, 3000mAh kapasiteli batarya, Android 7.0 işletim sistemi, parmak izi okuyucu bunlar arasında.

Farklı olan özellikler ise 2GB yerine 3GB LPDDR3 RAM ve 16GB yerine 32GB arttırılabilir depolama kapasitesi şeklinde sıralanıyor. Galaxy J7 2017 modelini pahalı bulan kullanıcılar için iyileştirilmiş Galaxy J5 Pro iyi bir alternatif olacak. Galaxy J5 2017 tanıtımında da RAM kapasitesinin düşük olması eleştirilmişti. Bu bakımdan model ilgi görecek gibi duruyor.

Samsung Galaxy J5 Pro modeli ilk olarak Tayland’da piyasaya çıkacak. Fiyat olarak ise yaklaşık 294$ belirlenmiş. Modelin diğer ülkelere ne zaman geleceği şimdilik bilinmiyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13818 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy j5 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim