Anlık Bildirim

"4.7 inçlik iPhone: 32GB & 64GB'lık depolama kapasitesi ile 19 Eylül'de satışa sunulacak"

'4.7 inçlik iPhone: 32GB & 64GB'lık depolama kapasitesi ile 19 Eylül'de satışa sunulacak' Tam Boyutta Gör
iPhone 6’yı bekleyenlerden misiniz? Eğer öyle ise, Çin’den iPhone 6’ya kavuşabileceğiniz tarihle ilgili sizin için bir haber var.

Çinli internet portalı Tencent’in, Apple’ın tedarik zinciri içerisindeki kaynaklarından edindiği bilgilere göre Apple, yeni nesil 4.7 inçlik iPhone 6’yı 19 Eylül tarihinde, aralarında Çin’in de bulunduğu birçok ülkede satışa sunacak.

Aslında bu, iPhone 6'nın satışa sunulacağı tarih olarak 19 Eylül tarihini ilk duyuşumuz değil. Hatırlanacağı gibi Apple’ın en büyük iş ortaklarından Deutsche Telekom, çağrı merkezi aracılığıyla müşterilerine iPhone 6’nın 19 Eylül’de satışa sunulacağı bilgisini paylaşmıştı. Özellikle ABD ve Almanya’da Apple ile Deutsche Telekom’un aralarındaki yoğun iş ortaklığı göz önüne alındığında; 19 Eylül tarihi, iPhone 6’nın satışa sunulacağı en kuvvetli tarih olarak öne çıkıyor.

Tencent sitesinin iPhone 6 hakkında aktardığı bununla sınırlı değil. Sitenin kaynaklarına göre Apple, iPhone 6 ile birlikte 16GB’lık depolama kapasitesine de veda edecek. Eğer iddia doğru çıkarsa, kullanıcılar 16GB’lık iPhone 5s’in fiyatına 32GB’lık iPhone 6, 32GB’lık iPhone 5s’in fiyatına ise 64GB’lık iPhone 6 sahibi olabilecekler.

Merak edenler için Apple’ın son üç iPhone modelini (iPhone 4s’den önceki iPhone modellerinde haziran-haziran ürün çevrimi benimsenmişti) satışa sunduğu tarihleri de hatırlatmakta fayda var:
  • iPhone 5s & 5c: 20 Eylül 2013
  • iPhone 5: 21 Eylül 2012
  • iPhone 4s: 14 Ekim
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2384 kez okundu.
46 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 6, iphone 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim