Anlık Bildirim

5.5 inçlik iPhone'a ait olduğu iddia edilen ilk fotoğraflar sızdı

5.5 inçlik iPhone'a ait olduğu iddia edilen ilk fotoğraflar sızdı Tam Boyutta Gör

Uzun süredir dillendirilen ancak üzerinde birçok soru işareti bulunan 5.5 inçlik iPhone 6 modeline ait olduğu iddia edilen ilk bileşen fotoğrafları internete sızdı. 


Apple dünyasının önemli yayın organlarından 9to5Mac’in paylaştığı fotoğraflar 5.5 inçlik iPhone 6’ya ait olduğu iddia edilen LCD arka aydınlatma paneline ait. Son yıllarda iPhone’larla ilgili önemli sızıntıların kaynağı olan Sonny Dickson’ın imzasının bulunan fotoğraflarda, panelin yaklaşık 14 cm, İngiliz ölçü birimine göre ise 5.5 ince denk geldiği görülüyor. 


Fotoğraftaki panelin iPhone 6’ya ait olduğunu kesin olarak anlamak imkansız olsa da, gerek kaynağının Sonny Dickson olması, gerekse de panelin tasarımsal açıdan bir süre önce sızan 4.7 inçlik iPhone 6’nın LCD arka aydınlatma paneliyle birebir benzerlik göstermesi; fotoğrafın doğruluğunu büyük ölçüde arttırıyor.


Apple’ın phablet segmentine yönelik geliştirdiği bir çözüm olduğu düşünülen  5.5 inçlik iPhone hakkındaki söylentiler, iPhone 6 iddialarının ortaya çıktığı günden beri dillendiriliyor. İlk zamanlardaki iddialarda 5.5 inçlik iPhone’un, üretim sürecinde yaşanan bazı problemlerden ötürü, 4.7 inçlik modelin tanıtılmasından yaklaşık 1-1,5 ay sonra (ekim-kasım dönemi gibi) lanse edileceği ifade ediliyordu. Ancak son gelen haberlerde Apple’ın, ertelemeye sebep olan problemleri çözdüğünü ve telefonun 4.7 inçlik iPhone ile aynı etkinlikte tanıtılmasının planladığını iddia edilmişti.


Apple’ın son yıllarda izlediği iPhone ürün çevrimine sadık kalması durumunda, eylül sonu-ekim başında yeni iPhone’ları tanıtması; kısa süre içerisinde de satışa sunması bekleniyor.

5.5 inçlik iPhone'a ait olduğu iddia edilen ilk fotoğraflar sızdı

4.7 inçlik iPhone 6'ya ait olduğu iddia edilen arka aydınlatma fotoğrafları

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1373 kez okundu.
39 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 6, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim