Anlık Bildirim

8K video destekli Canon EOS R5 aynasız kamera modeli duyuruldu

Canon EOS R5 kamera modeli firmanın ilk 8K video kaydı yapabilen aynasızı oldu. Canon EOS R5 detaylı özellikleri ay sonundaki fotoğrafçılık fuarında netliğe kavuşacak.

8K video destekli Canon EOS R5 aynasız kamera modeli duyuruldu Tam Boyutta Gör

Hafta içerisinde akıllı telefonların yavaş yavaş 8K video kaydı yeteneği kazandığını gördük. Fotoğrafçılık dünyasında da artık 8K video kaydı benimsenmeye başladı. Canon, markanın ilk 8K video kaydı yapan aynasız kamerasını duyurdu. 

Canon EOS R5 özellikleri

Canon EOS R5 aynasız kamera modeli henüz net teknik detayları ile açıklanmadı. Firma 33MP çözünürlüğünde tam kare sensörün yeni geliştirildiğini ve mekanik deklanşör ile 12fps, sessiz mod ile 20fps sürekli çekim yapabildiğini ifade etti. Bu sayede spor müsabakalarında hızlı nesnelerin yakalanması mümkün oluyor. 

Canon EOS R5 modeli gövde içi dengeleme ile lens içi dengelemeyi iyi bir şekilde birleştirerek en iyi görüntü kalitesine ulaşıyor. 8K video kaydından 4K aşağı ölçekleme yapılabiliyor. Türü açıklanmasa da çift hafıza kartı yuvasına yer verilmiş. 

Kamera ile birlikte RF100-500mm f/4.5-7.1 L IS USM, 1.4x ve 2x telefoto lensler dahil 9 RF lens de piyasaya çıkacak. EOS R5 çıkış tarihi ve fiyatı ay sonundaki Tokyo kamera fuarında belli olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim