Anlık Bildirim

AMD GPU Bölümü'nün teknoloji şefi Eric Demers ayrılıyor

AMD cephesinde yaprak dökümü devam ediyor. Şirketin GPU Bölümün'den sorumlu baş teknoloji yöneticisi Erics Demers,  "farklı fırsatları değerlendirmek" için AMD'deki görevinden ayrılıyor.
AMD GPU Bölümü'nün başarısında büyük pay sahibi olan Demers, Radeon HD 4000 serisi ve sonrasında gelen yükselme döneminde şirket içerisinde etkin rol oynayan isimlerden biri olmuştu.
Demers gibi önemli bir ismin AMD'den ayrılması kuşkusuz Intel ve Nvidia gibi GPU teknolojilerine ciddi yatırım yapan firmaları harekete geçirmiş olabilir ancak ilk bilgiler Demers'in iki firmaya da gitmeyeceği yönünde. AMD'nin geleceke dönük güçlü bir GPU yol haritasına sahip olduğunu sık sık dile getiren Demers'ten boşalan pozisyona şu an için kimin geçeceği bilinmese de yeni bir isim atanana kadar Demers'in yetkilerini AMD'nin teknolojinden sorumlu yeni üst yöneticisi Mark Papermaster üstlenecek.
Ufak bir detay olarak Papermaster'ın, iPhone 4'te patlak veren anten krizine kadar Apple'da üst düzey yöneticilik yaptığını ancak daha sonra şirketten ayrılmak zorunda kaldığını da not düşelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12092 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gpu, amd
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim