Anlık Bildirim

AMD Radeon R9 Nano'nun perakendecilere sevkiyatları başlamış olabilir

Gelecek ay içerisinde lanse edileceği firmanın patronu Lisa Su tarafından duyurulan Radeon R9 Nano ekran kartı için perakendecilerin de hazırlık yaptığı yönünde bilgiler geliyor. Ekran kartı perakendecilerin stoklarına girmeye başladı. 

Gelen bilgilere göre kartın stoklara girmesinin yanısıra henüz basına dağıtılması yasak olan ilk benchmark skorları da Güney Koreli bir kaynak tarafından sızdırılmış durumda. Kartın 4K testlerinde 0.152 fps/Watt seviyesine ulaştığı ve kare oranı skorunun da 26.6fps olduğu ifade ediliyor. 

Tüm zamanların en güçlü Mini-ITX kartı olarak gösterilen 6 inçlik bu mini devin termal sınırları aşmamak adına saat hızlarını düşüreceği iddia ediliyor. Ancak bunun dışında Fury X ile özellikleri aynı olacak. 4GB HBM bellek, 64 adet ROP birimi, 4096 adet paralel işlem birimi, 512GB/s bellek bant genişliği, 500MHz bellek çalışma frekansı bunlar arasında. 

AMD Radeon R9 Nano ile ilgili henüz net bir fiyat bilgisi mevcut değil. Ancak Fury X ile Fury arasında bir yere konumlanacağı tahmin ediliyor. Kesin bilgiler gelecek ay itibariyle gün yüzüne çıkacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim