Anlık Bildirim
 
AMD'nin Pinnacle Ridge kod adlı yeni Ryzen ailesi önümüzdeki ay bizlerle olacak. Dolayısıyla şu günlerde yeni modellere dair detaylar gün geçtikçe açığa çıkıyor. Tahminlere göre AMD Ryzen 7 2800X işlemcisini duruma göre piyasaya sürülecek bir model olarak saklıyor olabilir.


Geçtiğimiz günlerde 4 modelle geleceğini aktardığımız yeni yongaların arasında Ryzen 7 1800X'in yerini alacak bir modelin yokluğu sizlerin de dikkatini çekmiştir. Her ne kadar Ryzen 7 2700X performans kanadında Ryzen 7 1800X'i oldukça büyük bir farkla geride bıraksa da AMD'nin Pinnacle Ridge yongalarının Intel'in Coffee Lake işlemcilerine karşı konumlandırdığı düşünüldüğünde firmanın Intel'in kısa vadedeki cevabına karşılık olarak Ryzen 7 2800X modelini hazırda beklettiği düşünülebilir.

Ryzen 7 2800X gelirse şaşırtıcı olmaz

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yıl da Intel'in 2. nesil Ryzen'lara Core i7-8720K modeliyle karşılık verebileceği iddiaları ortalıkta dolaşmıştı. Benzer bir durumun AMD için de geçerli olduğunu söyleyebiliriz.

Şu an için bir şeyler söylemek için henüz erken ancak teknoloji dünyasında bu tür hamleler daha önce de görülmüştü. Dolayısıyla muhtemel bir Ryzen 7 2800X şaşırtıcı olmayacaktır. 19 Nisan'da satışa sunulacak işlemcilerle ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6079 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, amd pinnacle ridge ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim