Anlık Bildirim

ASELSAN arazide yüksek perfomans sağlayan Askeri Yürüyüş Asistanını tanıttı

ASELSAN, Özel Kuvvetler Komutanlığı başta olmak üzere operasyonel faaliyet gösteren askerlerin hareket kabiliyetini artırmak ve yürüyüşüne yardımcı olmak amacıyla ASYA'yı geliştirdi.
Askeri Yürüyüş Asistanı adı verilen ürünü yürüme, koşma, tırmanma ve sıçrama gibi eforlu aktivitelerde destek olarak personelin daha iyi performans göstermesini sağlıyor.
Kullanıcısına uyumu ve hareket kabiliyeti yüksek olan ASYA, ani hareketleri direnç göstermeden gerçekleştirirken en zorlu şartlarda devreye girerek kullanıcısının performansını artıyor.
Hafif ve sağlam yapısıyla ön plana çıkan yürüyüş asistanı, zorlu arazilerde askerlerin yardımcısı olmak üzere tasarlandı. Aynı zamanda arazideki yürüyüş sırasında gerçekleşen sakatlanmaları da azaltan ASYA, oldukça sessiz ve yorulmaya karşı direnci artırıyor.
Personelin kullandığı standart ekipmanların kullanımını engellemeyen ürün, diğer giyilebilir teknolojilerle entegre bir şekilde kullanılabiliyor. Yine ASELSAN tarafından geliştirilen CENKER'le birlikte kullanılabilen yürüyüş asistanı ile mehmetçiğin düşmandan bir adım önde olması hedefleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8584 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tsk, aselsan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim