Anlık Bildirim

Action Mobile Games, 2013 Infected Wars'ın beta sürecindeki yeni gelişmeleri paylaştı

Action Mobile Games'ten James Petty mobil platform için geliştirdikleri zombi temalı 2013 Infected Wars'ın beta sürecindeki yeni gelişmeleri kamuoyuyla paylaştı ve bir oynanış videosu da yayınladı.

Oyunun beta sürecindeki yeni güncellemeler ağırlıklı olarak görsellerde yapılan iyileştirmeler ile karşımıza çıkıyor. Unreal Engine ile geliştirilen yapımın görsellerinde yapılan güncellemeler ile birlikte kaplama kalitesinde artış gözlenirken, karakter detaylarında ve mekan ışıklandırmalarında düzeltmeler olduğu göze çarpıyor. Oyunun animasyonlarında da bir takım güncellemeler bulunuyor ve ilerleyen dönemlerde de bu animasyonların geliştirileceği belirtiliyor. Ancak, videoda gördüğümüz kadarıyla şimdilik animasyonlar henüz tam anlamıyla oturmuş bir yapıya sahip değil.

Karanlık ve ürpertici mekan betimlemelerine sahip olan oyun, gerçek zamanlı sinematik sahneleri de bünyesinde barındıracak ve oyuncular mekanlar ile etkileşime geçebilecek. Yeni bir silah tepme sistemi üzerinde de çalıştıklarını belirten Petty, bu sayede oyun içerisinde yer alacak silahların farklı tepkilere sahip olacağını dile getiriyor.

iOS6'nın getirdikleri uyumlu bir şekilde çalışacak olan yapım ilk iPad gibi bazı eski nesil cihazlarda çalışmayacak. Yapımda arkadaşlarınızla zombiler ile savaşmanız için yerel çoklu oyuncu moduna da yer verileceğini belirtmekte fayda var. Beta sürecindeki 2013 Infected Wars için henüz kesin bir çıkış tarihi ve fiyatlandırma bilgisi şu an için belirtilmiş değil. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim