Anlık Bildirim

''Agent Dash'' ile tehlikeli bir görev için koşma vakti geldi


 ''Full Fat Productions'' tarafından geliştirilen endless runner türündeki ''Agent Dash'' Google Play ve Appstore'da yerini alarak, kısa sürede mobil oyuncuların beğenisini kazandı.

Ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunulan ''Agent Dash'' eğlenceli animasyonları, kaliteli grafikleri ve mizah unsurlarıyla dikkat çekiyor. Standartlaşmış ''endless runner'' oyunlarının oynanış dinamiklerini bünyesinde barındıran ''Agent Dash'' farklı bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. 10 adet oynanabilir karakter betimlemesi bulunduran oyunda daha yüksek puanlar elde etmenizi sağlayacak bazı ek özelliklerde yer alıyor. Başlangıçta sadece bir oynanabilir karakterin açık olduğu oyunda diğer karakterleri ve ek özellikleri açmak için oyun içerisinde kazandığınız veya ücretini ödeyerek aldığınız elmasları kullanmanız gerekiyor. İlerledikçe farklılaşan çevre betimlemelerine sahip olan Agent Dash, müzikleriyle de çevre betimlemelerinde ki atmosferini korumayı başarıyor. Basit bir kontrol yapısına sahip olan oyunda şeritler arası geçiş yaparak, engellerin üzerinden atlanarak veya altından geçerek ilerliyoruz. Facebook desteğiyle başarılarınızı arkadaşlarınızla paylaşmanıza imkan veren oyun, iOS platformunda ek olarak ''Game Center'' desteği de sunuyor.

''Endless runner'' türündeki oyunları seviyorsanız ve farklı bir alternatif arıyorsanız Agent Dash'ı listenize eklemenizde fayda var. Agent Dash'a Google Play ve Appstore üzerinden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3506 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, iOS ve Android
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim