Anlık Bildirim

Akvis, Magnifier fotoğraf boyutlandırma yazılımının 7. sürümünü yayınladı

Ürettiği farklı fotoğraf düzenleme yazılımları ile tanınan Akvis, fotoğrafların çözünürlüklerinin değiştirilmesine imkan tanıyan Magnifier yazılımının 7. sürümünü yayınladı.
Windows ve Mac işletim sistemine sahip bilgisayarlar üzerinde bağımsız olarak ya da popüler fotoğraf düzenleme yazılımları Adobe Photoshop ve Adobe Photoshop Elements bünyesinde eklenti olarak çalışabilen Magnifier, 7. sürümüyle 64 bit Windows desteğine kavuyor ve bu sayede 64-bit işlemcilerin tüm gücünden sonuna kadar yararlanabiliyor. Ayrıca bağımsız olarak çalışan versiyonu içerisine "Crop (Kesme)" aracı eklenen çözünürlük değiştirme yazılımı, hazırlanan fotoğrafları Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr ve Google+ gibi popüler sosyal ağlar üzerine aktarabiliyor. Çoklu fotoğraf işleme süreciyle ilgili oluşan hatalardan da kurtulan Magnifier 7, Apple'ın yeni Mac OS X 10.9 Mavericks işletim sistemine ve TIFF, JPEG, BMP, PNG, RAW formatlarına da tam destek veriyor.
197 TL fiyat etiketiyle satın alınabilen fotoğraf boyutlandırma yazılımı Magnifier 7, 10 günlük ücretsiz deneme sürümüyle ortak olarak buradan elde edilebiliyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim