Anlık Bildirim

Anomaly 2'nin iOS versiyonu yayınlandı

Anomaly 2'nin iOS versiyonu yayınlandı
11 Bit Studios'un mart ayında duyurusunu gerçekleştirdiği Anomaly serisinin yeni oyunu Anomaly 2, nihayet Appstore'daki yerini aldı.

Kaliteli grafikleri ve seriye kattığı yeniliklerle dikkatleri üzerine çeken yapım, mobil oyuncuları insanoğlunun işgalci uzaylılara karşı verdiği mücadeleye ortak ediyor. Serinin ilk iki oyunu Anomaly: Warzone Earth ve Anomaly Korea'daki hikayenin devam ettirildiği yapımda insanoğlu artık daha gelişmiş teknolojilere sahip. Bu gelişmiş teknolojiler sayesinde her birim kendine özgü yeni formlara bürünerek daha etkin bir mücadele verebiliyor.

Yapımda hikayenin ayrıntılarını öğrenerek görevleri yerine getirebileceğimiz hikaye modunun yanı sıra, çok oyunculu bir mod da yer alıyor. Ofansif bir defans oyunu olan Anomaly 2'de çok oyunculu mod sayesinde, uzaylı tarafına geçerek defans yapmak da mümkün.

Anomaly 2, iOS sürümüyle birlikte mobil cihazlara yeni adım atmış olsa da oyunun masaüstü sürümlerine mayıs ayından bu yana Steam üzerinden erişilebiliyor. Masaüstündeki oyun deneyimini mobil cihazlara taşıma konusundaki iddiasını Anomaly 2 ile kanıtlayan 11 Bit Studios, yapımı yakın bir zamanda Android ve BlackBerry için de yayınlamayı planlıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim