Anlık Bildirim

Apollo uygulaması iPhone kameralarıyla harika işler yapıyor

App Store üzerindeki Apollo uygulaması ile iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerinin portre modunu kullanarak etkileyici fotoğraflar ortaya çıkarabilirsiniz.

Apple’ın son iki yıldır telefonlarında çift kamera kombinasyonu sunması fotoğrafçılık alanında çıtayı oldukça yükseltti. Firma çift kameralarını en verimli şekilde kullanıcıya sunuyor olsa da henüz tüm potansiyeli ortaya çıkmış değil. Apollo uygulaması bunun en iyi kanıtı.

Apollo uygulaması özellikleri

Sadece iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerinin portre modu üzerinde çalışan Apollo uygulaması, bu moddan elde ettiği derinlik verilerini kullanarak gerçekçi fotoğraflar ortaya çıkarabiliyor. Uygulama ışık kaynağının yönünü değiştirebiliyor, farklı ışık kaynakları ekleyebiliyor, parlaklığı ve renkleri ayarlayabiliyor. Derinlik verisi ile bunu yapabilen ilk uygulama durumunda.

Deney amacıyla geçen yıl başlayan Apollo projesi büyük gelişme göstererek geçtiğimiz hafta App Store üzerinde hayata geçirildi. Ekip ilk aşamada çok kötü sonuçlar alsa da zaman içerisinde farklı yöntemler deneyerek uygulamayı en iyi hale getirmeyi başarmış.

Kullanıcılar portre modunda çektikleri 2 boyutlu bir fotoğrafı farklı ışık kaynakları uygulayarak etkileyici 3 boyutlu fotoğraflara dönüştürebiliyor. Fotoğrafların kamerayla çekilmiş gibi gerçekçi olması önemli bir başarı. Uygulama 9TL fiyat etiketine sahip.



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim