Anlık Bildirim

Apple 4 inçlik iPhone 7c modelini Eylül 2016'da tanıtabilir

Apple 2013 yılında iPhone 5c adında plastik kasaya sahip uygun maliyetli bir modeli piyasaya sürmüştü, ancak bu seri devam etmedi. İddialar ise 2016'da yeni bir "c" modelini geleceğini söylüyor.
 
Apple 4 inçlik iPhone 7c modelini Eylül 2016'da tanıtabilir
 
Apple'ın plastik kasalı bir model üretmesi 2013 yılında sıkça konuşulmuştu. Çok önceden sızıntılarda ortaya çıkan model iPhone 5S serisi ile birlikte duyurulmuştu ancak teknik bileşenleri bir önceki yıl tanıtılan iPhone 5'e daha yakındı. Sonrasında ise iPhone 6c modeli geleceğine ait bir çok iddia gündeme geldi ancak Apple cephesinde 6c'ye ait herhangi bir gelişme olmadı.

Yeni sızıntılar ise iPhone 6c olarak bilinen modelin önümüzdeki yıl tanıtılmak üzere hazırlanan iPhone 7c'ye ait olabileceğini söylüyor. 4" ekran boyutuna sahip olacağı iddia edilen iPhone 7c modelinin Eylül 2016'da iPhone 7 ve 7+ ile birlikte tanıtılması bekleniyor. Kaynağa göre iPhone 7c modeline ait sızıntılar Apple ile sıkı işbirliği içinde olan Foxconn kanadından yapılmış ve fiyat olarak 400-500$ bandı düşünülüyormuş.

Her ne kadar Apple'ın 4" boyuta sahip yeni bir model çıkaracağı sıkça gündemde yer alsa da iPhone 7c iddialarının şimdilik çok havada kaldığını söyleyebiliriz. Böyle bir model hazırlansa dahi sızıntılarının (iPhone 6c adıyla ortaya çıkanlar) bir yıl önceden ortaya çıkması pek olası değil. Apple'ın Eylül etkinliğinin yaklaşmasıyla birlikte daha net sızıntılar kendini göstermeye başlayacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4221 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7c, plastik kasa ve
2 etiket daha Apple iphone 6c
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim