Anlık Bildirim

"Apple, 4.9 inçlik 8.nesil iPhone ile iPhone 5c'nin halefi üzerinde testlere başladı"

'Apple, 4.9 inçlik 8.nesil iPhone ile iPhone 5c'nin halefi üzerinde testlere başladı'

Üst düzey akıllı telefon segmentinde büyük ekranlı birçok çözüm olmasına rağmen bu konuda kayda değer bir hamle yapmayan Apple'ın 2014 yılı için hazırladığı iPhone'larda bu durumu değiştireceği yönündeki iddialara bugün bir yenisi daha eklendi. Bir süre önce WSJ ve Bloomberg gibi Apple'a yakınlığıyla bilinen isimlerin ortaya attığı iddialar ile paralel şekilde Çinli C Technology sitesi de Apple'ın 8.nesil iPhone ile iPhone 5c'nin halefinde ekran boyutlarını büyüteceğini ve bu modellerin testlerine başlandığını yazdı.

Bugüne kadar iddialarından birçoğu doğru çıkan C Tech'in, kaynaklarından edindiğin bilgiye göre Apple, 4,9 inç ekrana sahip 8.nesil iPhone prototipi üzerinde test çalışmalarına başladı. C Tech, iPhone 5c'nin halefi olacak modelin de büyük ekranlı olacağını ve testlerine başlandığını iddia ederken; ekran boyutuyla ilgili herhangi bir bilgi alamadıklarını belirtti.

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz eylül ayında Wall Street Journal, Apple'ın en büyüğü 6 inç olmak üzere, birden fazla 8.nesil iPhone prototipi üzerinde çalışmalar yaptığını iddia etmiş; geçtiğimiz günlerde de Bloomberg, bu iddiayı biraz daha öteye taşıyarak, Apple'ın kavisli, 4.7 inç ve 5.5 inçlik iki iPhone üzerinde geliştirme çalışmaları yaptığını iddia etmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3509 kez okundu.
71 kişi, toplam 77 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 5c, Apple ve iPhone 5S
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim