Anlık Bildirim

iOS 18 ile iPhone'lara gelecek yeni emojiler belli oldu

Unicode 16.0 emoji listesi paylaşıldı. Unicode Consortium, Apple'ın iOS 18 ve diğer işletim sistemlerine eklemesi beklenen yeni emojileri gösterdi.              
ios 18 iphone yeni emojiler Tam Boyutta Gör
Unicode Consortium, muhtemelen 2024 sonlarında veya gelecek yılın başlarında iOS 18 sürümüne dahil edilecek yeni emojileri gösterdi. iOS, iPadOS, watchOS, macOS ve VisionOS’in yeni sürümlerinde kullanıcıların mesajlaşma uygulamalarında kullanabileceği yedi yeni emoji geliyor.

iOS 18 yeni emojiler listesi

Unicode 16.0 emoji listesinde öne çıkan ifadelerden biri, yorgunluğu temsil eden yüz emojisi. Hiç şüphesiz en çok kullanılan ifadelerden biri olacak. Diğer yeni emojiler arasında kürek, parmak izi, pancar ve daha fazlası yer alıyor. İşte Apple ve Google’ın yeni işletim sistemlerinde kullanacağı emojiler:

  • Göz altı torbaları olan yüz
  • Parmak izi
  • Yapraksız ağaç
  • Kök sebze
  • Arp
  • Kürek

Yeni emojilerin (özellikle yorgunluğu temsil eden emoji, çorak ağaç ve kürek) çok ta iç açıcı olduğu söylenemez. Önemli bir nokta; yukarıdaki görseller temsili. Apple'ın tasarım ekibi muhtemelen ufak değişikliklerle iOS 18 ve diğer yeni işletim sistemlerine uyarlayacak. Ayrıca bu yeni emojilerin iOS 18 çıkışıyla değil, sonraki sürümlerinde eklenmesi bekleniyor. En son yeni emojiler iOS 17.4 güncellemesiyle gelmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim