Anlık Bildirim

"Apple, 6 ay içinde iki yeni iPhone ile karşımıza çıkacak"

'Apple, 6 ay içinde iki yeni iPhone ile karşımıza çıkacak'

ABD'nin önde gelen yatırım bankalarından Piper Jaffray'in analistlerinden Gene Munster, önümüzdeki 6 ay içinde Apple'ın iki farklı iPhone ile kamuoyunun karşısına çıkacağını iddia etti.

Kaleme aldığı araştırma raporunu yatırımcılarla paylaşan Gene Munster, tıpkı iPhone 4S'den önceki 4 iPhone modeli gibi Apple'ın 7.nesil iPhone'u haziran ayının ilk iki haftası içerisinde düzenlenecek olan WWDC 2013 etkinliğinde tanıtacağını iddia etti. 7.nesil iPhone'un çok daha güçlü işlem birimleri ve gelişmiş kamerasıyla öne çıkacağını belirten Munster, NFC desteğine ve biyometrik güvenlik özelliklerine ise temkinli yaklaştı. NFC desteği için "ihtimali az, ancak mantıksız değil" tabirini kullanan analist, biyometrik güvenlik desteğinin ise 8.nesil iPhone için daha uygun olduğunu söyledi.

Munster, 6 ay içerisinde göreceğimiz ikinci iPhone'un ise bir süredir beklenen uygun fiyatlı iPhone olduğunu ifade etti. Apple'ın Hindistan gibi gelişmekte olan ülkelerde kullanıcıları Apple ekosistemine daha fazla çekmek için uygun fiyatlı iPhone'u satışa sunacaklarına inandıklarını söyleyen Munster, Tim Cook'un son açıklamalarının da uygun fiyatlı iPhone için birer işaret olduğunu söyledi. Analist, Apple'ın uygun fiyatlı iPhone'u ise yıllardır düzenlenen geleneksel sonbahar etkinliğinde lanse edeceğini düşündüklerini belirtti.

İlgili Haberler

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1874 kez okundu.
32 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 5, iOS ve
2 etiket daha iPhone 5S Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim