Anlık Bildirim

Apple Online Store TR'de iPhone 5s'e yoğun ilgi

Apple Online Store TR'de iPhone 5s'e yoğun ilgi Tam Boyutta Gör

1 Kasım itibariyle ülkemizde açılan Apple Store TR, sunduğu rahat alışveriş imkanı ile ülkemizde iPhone 5s ve 5c almak isteyen kullanıcıları ilk andan itibaren kendisine çekmeyi başardı.1 Kasım'ın ilk saatlerinden bu yana teknoloji severlerin başta iPhone 5s'in 16GB'lık modeline gösterdikleri yoğun ilgi, telefonu Apple Store TR üzerinden satın alabilmeyi zorlaştırmış durumda.

Şu an Apple Store TR üzerinden iPhone 5s satın almak isteyen tüketicileri kötü bir sürpriz bekliyor: 3-5 haftalık gönderim süresi. 1 Kasım'ın ilk dakikalarında 1-3 gün olan gönderim süresi, tüm modeller için hızlı bir şekilde öncelikle 5-7 güne yükseldi. Sonra ilk olarak altın renkli iPhone'un gönderim süresi 3-5 haftaya kadar yükselirken; 16GB'lık modelin diğer renk alternatiflerinin de gönderim süresinin bu seviyeye yükselmesi çok sürmedi.

Haberin yazıldığı an itibariyle (16:08, 3 Kasım) iPhone 5s'in 16GB'lık modelinin tüm renk alternatiflerinin gönderim süresi 3-5 hafta olarak belirtiliyor. 32GB ve 64GB'lık kapasitelerde ise, renk farketmeksizin, gönderim süresi 5-7 iş günü seviyesinde seyretmekte.

iPhone 5c'nin renk ve kapasite farketmeksizin tüm modellerinin gönderim süre ise 1-3 iş günü seviyesinde.

Öte yandan Apple Online Store USA ve UK'de tüm iPhone 5s'lerin gönderim süresi 2-3 hafta olarak belirtilirken; iPhone 5c için bu süre 1 iş gününden daha kısa.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7070 kez okundu.
95 kişi, toplam 102 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 5S, Apple ve iphone 5c
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim