Anlık Bildirim

Apple, Snapchat benzeri uygulama geliştiriyor

Kısa süre önce yayınlanan Hikayeler özelliği ile Snapchat’e rakip olan Instagram’dan sonra bu kez teknoloji devi Apple’ın da benzer bir uygulama hazırlığında olduğu duyuruldu.
Hatırlayacağınız gibi bu ayın başında Hikayeler adı verilen yeniliğiyle kullanıcıların her anlarını takipçileriyle paylaşmalarını sağlayan Instagram, Snapchat’i kopyaladığı gerekçesiyle yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Henüz olay sıcaklığını korurken Apple cephesinden gelen bir haber tartışmaları iyice alevlendirdi.
Bloomberg’den Mark Gurman’ın iddiasına göre teknoloji devi -Snapchat’teki gibi- kullanıcıların mobil cihazlarıyla çektikleri videolara filtreler, yazılar ve çizimler ekleyerek arkadaşlarıyla paylaşmalarını sağlayacak yeni bir uygulama geliştiriyor. Videonun kaydedildikten sonra 1 dakika gibi kısa süre içerisinde yayınlanmasını hedefleyen Apple’ın oldukça sade bir arayüz kullanacağı ve Twitter, Facebook gibi popüler sosyal ağlarla entegre çalışacağı ifade ediliyor.
Uygulamanın adı ve ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor ancak şu sıralar şirket içi testlerin yapıldığı belirtiliyor. iMovie ve FinalCutPro ekibi tarafından geliştirilen yazılımın önümüzdeki sene iMessage’ın yerini alabileceği de söylenenler arasında. Bakalım günümüz mobil trendlerine kayıtsız kalamayan Apple’ın sosyal medya alanındaki yeni girişimi ne kadar başarılı olacak…
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim