Anlık Bildirim

Apple Store Istanbul, 4 Nisan'da açılabilir

Apple Store Istanbul, 4 Nisan'da açılabilir

New York ve Şangay’daki ikonik mağazalarından sonra Apple’ın konseptiyle en farklı mağazası olacak olan Zorlu Center’daki Apple Store Istanbul’un yılan hikayesine dönen büyük açılışı 4 Nisan’da yapılabilir.

Elmadergisi sitesinin kaynaklarından aldığı son bilgilere göre Apple, İstanbul’daki bu özel mağazasını, eğer son dakika aksiliği söz konusu olmaz ise, 4 Nisan’da açacak. Kaynaklar, tarihin doğruluk olasılığının yüksek olduğunu belirtirken; açılışa Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Apple icra kurulu başkanı Tim Cook’un katılacağını iddia ettiler.

4 Nisan konusuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Apple Avrupa’nın üst düzey yetkili ismi ise, “Dedikodu ve spekülasyonlar üzerine yorum yapamayacaklarını” söyledi.

Her ne kadar açılış için 4 Nisan tarihi dillendiriliyor olsa da, mağazanın açılışının birçok defa, özellikle mağazanın mimari gereksinimlerinden ötürü, sürekli ertelendiğini unutmamakta fayda var.

Cam tavan ve Apple’a özel cam merdiven tasarımıyla donatılacak olan mağazanın inşaatı yurtdışından gelen özel çalışanlar tarafından yürütülüyor.

Hatırlanacağı gibi Tim Cook, geçtiğimiz şubat ayında ülkemize gerçekleştirdiği üst düzey ziyarette, Apple Store Istanbul’u Nisan ayında açacaklarının ve mağazanın konseptiyle, diğer Apple mağazalarından ayrılacağının müjdesini vermişti.

Konuyla ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9062 kez okundu.
41 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
açılış, Apple ve apple store
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim