Anlık Bildirim

Apple gelecek hafta dört yeni Mac bilgisayar duyurabilir

Apple'ın önümüzdeki hafta düzenleyeceği etkinlikte yeni iPad Pro'ları duyurması bekleniyor. EEC veritabanında ortaya çıkan bilgiler dört yeni Mac'in de tanıtılabileceğini ortaya koydu.
Apple, 30 Ekim’de bir etkinlik düzenleyeceğini resmen doğruladı. Şirket ev sahipliği yapacağı etkinliğin neyle ilgili olduğunu açıklamasa da muhtemelen yeni iPad Pro modellerini duyuracak. Şimdi ise teknoloji devinin yeni Mac bilgisayarlarını da tanıtabileceğini gösteren bazı kanıtlar ortaya çıktı.
Avrasya Ekonomi Komisyonu (EEC) veritabanında yeni Mac'lere ait olduğu öne sürülen birkaç model numarası tespit edildi. Apple bu yılın başında MacBook Pro'yu yenilediği için muhtemelen etkinlikte yeni MacBook Pro'yu görmeyeceğiz. Ancak bunun yerine uzunca bir süredir güncellenmemiş olan iMac, MacBook Air, MacBook ve Mac Mini'nin yeni versiyonlarının tanıtılacağı tahmin ediliyor.

Etkinliğin merkezinde iPad Pro olacak

Daha önce Apple'un ucuz bir MacBook dizüstü bilgisayar çıkaracağı yönünde söylentiler duymuştuk. Dolayısı ile bu etkinlikte söylentilerin gerçeğe dönüştüğünü görebiliriz.
Etkinliğin ana odak noktası ise büyük olasılıkla yepyeni bir tasarım, Face ID teknolojisi ve USB-C portu gibi özelliklerle gelmesi beklenen iPad Pro olacak. 30 Ekim'e bir haftadan daha az bir süre kaldı. Gelecek hafta Apple'ın bize ne gibi sürprizler hazırladığını hep birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim