Anlık Bildirim

Apple, iCloud’a 2 TB depolama seçeneği ekledi

Bulut depolama servisi iCloud tarifelerini yenileyen Apple artık 2 TB depolama alanı da sunmaya başladı. Cupertinolu şirketin bu hamlesinin merakla beklenen iPhone 7 ile bağlantılı olduğu düşünülüyor.
Sessiz sedasız bir şekilde yapılan düzenlemeyle iCloud’a 2 TB depolama alanı ekleyen Apple kullanıcılardan aylık 59.99 TL talep ediyor. Şu an Türkçe web sitesinde yer almayan değişiklik sadece uluslararası sayfada detaylı şekilde görülebiliyor.
Karşılaştırma yapmak gerekirse 1 TB depolama alanı için 9.99 dolar ücret belirleyen Apple’ın rakiplerinden Google Drive da aynı paket için 9.99 dolar talep ederken, Microsoft’un OneDrive’ı ise biraz daha uygun şekilde, 6.99 dolar fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyor. iOS ve Mac kullanıcılarına ücretsiz 5 GB iCloud alanı tahsis eden teknoloji devinin bu düzenlemesinin ardında ise iPhone 7 olabileceği dile getiriliyor.
Öyle ki 7 Eylül Çarşamba günü tanıtılacak yeni iPhone cihazlarının yüksek depolama alanlarına sahip olacağı, Cupertinolu şirketin 256 GB’lık bir modelle sahne alabilme ihtimalinin hayli yüksek olduğu kulislerde konuşuluyor. Bakalım iPhone 7 kullanıcıların beklentilerini karşılayabilecek mi...
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim