Anlık Bildirim

Apple, iPhone 7'de çift kamera teknolojisinden vazgeçti iddiası

Yeni nesil iPhone'larla gelmesi beklenen en büyük yeniliklerden biri de çift kamera teknolojisi. Ancak yeni bir rapor Apple'ın bazı teknik sorunlar nedeniyle çift kameradan vazgeçtiğini iddia ediyor.
Yaklaşan iPhone 7'de beklenen en büyük değişikliklerden biri Plus modelinde yer alacağı söylenen çift kamera yapılandırması. Ancak MobiPicker'ın iç kaynaklara dayandırdığı yeni raporuna göre Apple, iPhone 7'de çift kamera kullanmaktan vazgeçti ve bunun yerine mevcut 6S modellerine kıyasla daha büyük ve gelişmiş kamera birimine yer verecek.
Her şeyden önce bunun henüz doğrulanmamış bir söylenti olduğunu unutmamak gerekir. Ancak aynı zamanda iPhone 7'nin çift kamerayla geleceği de onaylanmamıştı. Bu nedenle Apple'ın kendisinden bir sonraki modelin özelliklerini duyana kadar hiçbir şeye kesin gözüyle bakmamak daha iyi olacaktır.
Çift kamera teknolojiinin standart 4.7 inç iPhone ve Plus versiyonu arasında fark yaratan ana özellik olması bekleniyordu. Apple gerçekten gelecek seride çift kameradan vazgeçerse iki model arasındaki benzerlik daha da artacak ve büyük cihaz satın almak için bir neden bulmak gerçekten zor olacak.

4.7 inç modelinde daha büyük bir kamera

Şu anki mevcut 6S ve 6S Plus modelleri her ne kadar Plus modeli OIS özelliğine sahip olsa da benzer kameralarla birlikte geliyor. Daha büyük bir pil ve ekran arayışında olanlar Plus modelini tercih ediyorlar. Ancak iPhone 7 jenerasyonu ile başlayarak Apple'ın modeller arasında daha belirgin farklılıklar oluşturmanın yollarını aradığı söyleniyordu. Bu noktada şirket çift kameranın bu çizgiyi çizmeye yardımcı olacağına inanıyor.
Önceki raporlara göre 4.7 inçlik iPhone modelinin sadece daha büyük bir kamera sensörüyle geleceğini ve doğal olarak çift kamera performansını sunamayacağını bildiriyordu. Söz konusu kaynak Apple'ın bu dramatik kararı açıklanmayan "bazı teknik sorunlar" nedeniyle aldığını iddia ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9571 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, çift kamera ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim