Anlık Bildirim

Apple önümüzdeki ayki WWDC 2019 konferansında yeni Mac Pro'yu sahneye çıkarabilir

Apple'ın iki yıldan fazla bir süredir yeni nesil Mac Pro üzerinde çalıştığı biliniyor. Bloomberg'in son raporuna göre şirket yeniden tasarlanan Mac Pro'yu WWDC 2019'da tanıtacak.
Apple önümüzdeki ay düzenlenecek geliştiriciler konferansında öncelikli olarak yazılımla ilgili duyurular yapacak. Ancak yayınlanan yeni bir rapora bakılırsa şirket Haziran ayındaki 2019 Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda (WWDC 2019) yeniden tasarlanan Mac Pro'yu da sahneye çıkarabilir.
Apple iki yıldan fazla bir süredir yeni bir Mac Pro üzerinde çalışıyor. Dolayısı ile bu yöndeki beklentiler yükselmiş durumda. Ortalama bir tüketiciden ziyade profesyonellere hitap eden Mac Pro'nun, geliştiriciler gibi ileri seviye kullanıcıların katılım göstereceği bir etkinlikte tanıtılması son derece mantıklı.

Yeni monitör de tanıtılabilir

Bloomberg'in raporunda, Apple'ın bir kez daha kendi harici monitörünü piyasaya sürebileceği belirtiliyor. WWDC 2019 kapsamında tanıtılacağı söylenen monitörün 31.6 inç 6K ekrana sahip olacağı bildirildi. Rapora göre, ayrıca HDR desteği de sunacak.
Bu bilgilerin hiçbiri şu an için Apple tarafından doğrulanmadı. Dolayısı ile ne kadarının gerçeğe dönüşeceğini önümüzdeki ay hep birlikte göreceğiz. Apple, 3-7 Haziran tarihlerinde San Jose'de 2019 Dünya Geliştiriciler Konferansı'na ev sahipliği yapacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim