Anlık Bildirim

Apple pazartesi günü iPhone 6'yı da lanse edebilir; İşte etkinlik alanından video

Apple pazartesi günü iPhone 6'yı da lanse edebilir; İşte etkinlik alanından video
Apple'ın pazartesi günü başlayacak Küresel Geliştirici Konferansı (WWDC), pek çok yeni duyuruya ev sahipliği yapacak. OS X 10.10 ve IOS 8 işletim sistemlerine ek olarak, iPhone 4'ten bu yana ilk defa yeni bir iPhone modelinin WWDC'de anons edilmesine tanık olabiliriz.
Etkinliğin gerçekleştirileceği San Francisco Moscone Center konferans merkezinde, pazartesi için hazırlıklar devam ederken, bu hazırlıklardan sızdırılan kısa bir video görüntüsü iPhone 6'nın da hafta başında anons edileceğinin en güçlü sinyalini veriyor.
Görüntü kalitesi çok yüksek olmadığı için detayları tam olarak belli olmasa da yeni iPhone, bir süredir Youtube'da videoları dolaşan prototip ile büyük oranda benzer olacak gibi. Ekranının 4.7-inç olacağı belirtilen iPhone 6, yeni işletim sistemine ek olarak donanım tarafında da yenilikler ile bizleri karşılayabilir ancak detaylar henüz bilinmiyor.
Metal kasaya geri dönecek olan Apple'ın yeni telefon ile nasıl bir hamlede bulunacağı henüz bilinmese de pek çok kesim, şirketin radikal yenilikler yapması gerektiğini düşünüyor. Artan rekabet koşulları ve Çin merkezli telefonların yükselişi karşısında Apple'ın var olan modele 8GB seçeneği getireceğiz, yeni modeli de en üste konumlandıracağı iddia ediliyor.
Şimdi gözler WWDC etkinliğinde bakalım iPhone 6 olacak mı, bekeyip göreceğiz.  
 
 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1239 kez okundu.
104 kişi, toplam 113 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
erdi özüağ, iphone 6 ve
2 etiket daha Apple video
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim