Anlık Bildirim

Apple ve Deloitte'tan iş dünyasında dönüşümü hızlandıracak önemli anlaşma

Apple ve Deloitte, iOS platformunun getirdiği güç, kullanım kolaylığı ve güvenlik ile şirketlerin çalışma biçimini hızla ve kolayca dönüştürmesi için ortaklığa gitme kararı aldılar.
Deloitte ortaklığıyla birlikte şirketlerin perakende, saha hizmetleri ve işe alımdan AR-GE, envanter yönetimi gibi müşteriye yönelik işlevlere kadar tüm kurumsal yapılarında çalışma biçimini dönüştürmelerine yardımcı olmaya odaklanmış 5.000’in üzerinde stratejik danışmanla güçlü bir Apple hizmeti sunuluyor.
Deloitte Consulting aracılığıyla müşterilerin iş hayatında iOS’un donanım, yazılım ve hizmetler ekosisteminden tam olarak yararlanmalarına yardımcı olmak için tasarlanmış, EnterpriseNext adı verilen yeni bir hizmeti geliştirmek için işbirliği sağlanacak. Böylelikle müşterilerin sektörleri içinde en büyük etki olanaklarını keşfetmelerine ve süratli prototipleme aracılığıyla kısa zamanda özel çözümler geliştirmelerine katkı sağlanacak.

Şirketler Apple ürünleri sayesinde yeteneklerini arttıracaklar 

iOS’un şirketler için en iyi mobil platform olduğunu belirten Deloitte Global CEO’su Punit Renjen, 100.000’den fazla aygıt ve 75’in üzerinde özel uygulama ile bu avantajı kendilerinin de deneyimlediklerini dile getiriyor. Apple CEO’su Tim Cook ise iPhone ve iPad’in her yerde insanların işlerini yapma biçimini dönüştürdüğünü ve ortaklık sayesinde daha fazla şirketin Apple ürünleri sayesinde yeteneklerini arttırabileceğini belirtti.
20'den fazla sektörde uzaman desteği sunacak EnterpriseNext hizmeti şunları sağlayacak:
  • Sektörlerinde iPhone ve iPad için en yüksek etkiyi yaratabilecek mobil olanakları keşfetmelerine, mobil fırsatlar için hazırlanmalarına ve dijital kaynakların önceliklerini belirlemelerine yardımcı olmak amacıyla iOS için EnterpriseNext Değer Haritaları.
  • Fikirleri, prototipten özel oluşturulmuş iOS çözümlerine hızla geçirmek amacıyla iOS için EnterpriseNext Atölyeleri.
  • ERP, CRM, analiz ve İK dahil mevcut kurumsal platformlarla sorunsuz bir şekilde entegre olan, kurulumu kolay, kaliteli özgün uygulamalar oluşturmaya yardımcı olacak, tüm dünyada Deloitte Digital Studios ofisleri aracılığıyla ulaşılabilen iOS mimarları, tasarımcıları ve mühendisleri. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim