Anlık Bildirim

Apple'a en yakın isim Jim Dalrymple, 10 Eylül iddiasıyla ilgili konuştu

Apple'a en yakın isim Jim Dalrymple, 10 Eylül iddiasıyla ilgili konuştu

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin önde gelen teknoloji portallarından AllThingsD, Apple'ın yeni nesil iPhone'ları 10 Eylül'de düzenleyeceği etkinlik ile tanıtacağını iddia etmişti. AllThingsD, Apple'a yakın ve bugüne kadar ortaya attığı iddiaların birçoğu doğru çıkmış ender kaynaklardan biri olmasından ötürü 10 Eylül iddiasının geçerli olması çok da olası gözüküyordu. Ancak AllThingsD'den çok daha sağlam, şimdiye kadar söylediği her şey doğru çıkan bir isim var ki, sonunda o da 10 Eylül'deki etkinlik hakkında konuştu: The Loop'un kurucusu, uzun yıllar MacWorld'de editörlük yapmış ve 20 seneyi aşkın süredir Apple hakkındaki yazılarıyla yakından tanıdığımız Jim Dalrymple.

Jim Dalrymple, Apple'a en yakın editör ve bugüne kadar yaptığı hiçbir açıklamada yanılmış değil. Hal böyle olunca Jim Dalrymple'ın 10 Eylül iddiasıyla ilgili söyleyecekleri büyük önem taşımaktaydı ki bu isim, birkaç saat önce kendisine ait The Loop sitesi üzerinden yaptığı tek kelimelik açıklamayla 10 Eylül iddiasıyla ilgili son noktayı koydu: Evet. Apple, 10 Eylül'de düzenleyeceği etkinlik ile yeni nesil iPhone'u lanse edecek.

Sonuç olarak eğer bir aksilikten dolayı son dakikada bir erteleme gelmez ise Apple, 10 Eylül'de düzenleyeceği etkinlik ile iPhone ailesinin 1 senelik yol haritasını bizlerle paylaşacak.

Apple'a en yakın isim Jim Dalrymple, 10 Eylül iddiasıyla ilgili konuştu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1327 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 5c, iPad ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim