Anlık Bildirim

Apple'dan geliştiricilere uyarı: Uygulamalar Temmuz ayına kadar çentikli iPhone X'u desteklemeli

Apple, tartışmaların odağındaki çentikli akıllı telefon modeli iPhone X ile ilgili geliştiricileri uyardı. Şirket Temmuz ayına kadar tüm uygulamaların iPhone X destekli olmasını istiyor.
Teknoloji devi Apple, çıktığı günden bu yana bitmek bilmeyen tartışmaların sebebi olan çentikli akıllı telefon modeli iPhone X hakkında uygulama geliştiricilerini uyardı. Şirket yayınladığı yönergede, uygulama marketi App Store'a gönderilen iOS uygulamalarının en geç Temmuz ayına kadar iPhone X'un çentikli ekranını desteklemeleri gerektiğini açıkladı.

Apple geliştiricilere Temmuz'a kadar süre tanıdı

Apple uygulama geliştiricilerinin, iOS 11 SDK kitini kullanmalarını ve Xcode sürümünü ise Xcode 9'a yükseltilmeleri gerektiğini açıkladı. Şirket ayrıca uygulamaların Super Retina ekranı da desteklemesi gerektiğini belirterek, bu şartların en geç Temmuz ayına kadar yerine getirilmesini istediğini geliştiricilere duyurdu. Yönergelere uymayan uygulamaların App Store'a kabul edilmeyeceği de gelen bilgiler arasında.
Apple'ın geliştirici sitesinde yayınladığı açıklama ise şu şekilde: "iOS 11, yenilikçi özelliklerle yeniden tasarlanmış App Store'u dünya çapındaki yüz milyonlarca kullanıcısına sunar. Uygulamalarınız Core ML, ARKit, yeni kamera API'leri, yeni SiriKit bileşenleri, Apple Müzik entegrasyonu, iPad için sürükle/bırak ve daha fazla akıllı, birleştirilmiş ve sürükleyici deneyimler sunabilir. Temmuz 2018'den başlayarak, App Store'a gönderilen tüm iOS uygulamaları ve güncellemeleri, iOS 11 SDK ile oluşturulmalı ve iPhone X'in Super Retina ekranını desteklemelidir."
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3974 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
app store, ios uygulama geliştirme merkezi ve
2 etiket daha apple iphone x Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim