Anlık Bildirim

Lenovo'nun 14 Haziran'da tanıtacağı ince çerçeveli amiral gemisi göründü

Yeni bir atak peşinde olan Çinli Lenovo, 14 Haziran'da tanıtımını yapacağı yeni amiral gemisinin gizemli bir görselini yayınladı. Görünüşe bakılırsa tasarım olarak gayet tatmin edici bir cihaz geliyor
Çinli teknoloji şirketi Lenovo, yapacağı yeni bir atakla akıllı telefon pazarında tekrar dirilmeyi hedefliyor. Yakın zamanda Lenovo S5 ve Lenovo K5 / K5 lite akıllı telefon modellerini piyasaya süren şirketin resmi Weibo hesabında yayınlanan bir görsel, Lenovo'nun yeni bir amiral gemisi modelinin yolda olduğunu gösteriyor.

Ön kamera açılır kapanır çekmece şeklinde olabilir

Yayınlanan görsel, şirketin yaklaşmakta olan yeni akıllı telefonunun çerçevelerinin son derece ince ve çentiksiz olacağına işaret ediyor. Lenovo'nun ön kamerayı ise Vivo APEX akıllı telefon modelinde olduğu gibi üst kısımda açılır kapanır çekmece şeklinde tasarladığı düşünülüyor.
Lenovo'nun amiral gemisi telefonunun teknik özellikleri ile ilgili henüz bir bilgi sızmış değil. Çinli üreticinin önümüzdeki günlerde cihazla ilgili yeni detayları paylaşması bekleniyor. Şirketin bu hamleyle, Honor 10, Oneplus 6 ve Xiaomi Mi 7'ye rakip olma düşüncesinde olduğu da gelen bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5873 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lenovo, amiral gemisi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim