Anlık Bildirim

Apple'dan iTunes Match ve Apple Music için limit artışı

Dünyanın en değerli teknoloji markası Apple, Eddy Cue'nin çok uzun süre önce Twitter üzerinden müjdelediği faydalı bir özelliği hayata geçirmeye başladı. Detaylar haberimizde.
2015 yılı içerisinde "müzik" odaklı önemli atılımlar yapan Apple, iTunes'un başında bulunan Eddy Cue'nin geçtiğimiz Haziran ayında müjdelediği bir gelişmeyi gerçeğe dönüştürdüğü.
Bilindiği gibi Apple yıllık 39,99 TL fiyat etiketiyle iTunes Match isimli oldukça faydalı bir imkanı kullanıcılarına sunuyor. Bu sayede kişiler, iTunes Store’dan alınan müzikler yanında CD’lerden aktarılan veya iTunes dışında bir yerden satın alınan şarkılar dahil olmak üzere tüm koleksiyonu iCloud içerisinde yani bulutta saklayabiliyor.
Şimdiye kadar iTunes Match ve Apple Music kütüphanesi için bu saklama limitini 25 bin parça seviyesinde tutan Apple, Eddy Cue'nin resmi olarak doğruladığı gelişmeye göre büyük bir değişiklik yapıyor ve limit artık tam 100 bin parçaya yükseliyor. Bu da daha fazla şarkıya istenile her yerden daha çabuk ulaşılabileceği anlamına geliyor.
Ülkemizde halen kullanılamayan Apple Music yanında Google kendi müzik servisiyle 50 bin şarkıya kadar destek veriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim