Anlık Bildirim

Apple'ın ses getirecek uygulaması mobil ödeme alanında olabilir

Apple'ın ses getirecek uygulaması mobil ödeme alanında olabilir

Apple'ın iPhone 5S modeli ile birlikte ses getirecek bir iOS uygulaması hazırlığında olduğu bir süredir dile getiriliyor. Bunun çevrimiçi müzik akışları sunan iRadio olabileceği bir süredir gündemdeydi. Ancak Apple yönetimi ile bir toplantı yapan Morgan Stanley analiz uzmanı Katy Huberty, ilginç bilgiler verdi.

Huberty, yapılan görüşmelerin ardından Apple'ın ses getirecek bir iOS uygulaması üzerinde çalıştığına dair güçlü kanaatlerinin oluştuğunu müşterilerine mail yoluyla duyurdu. Ancak Apple bunun yanında bir internet hizmeti üzerinde de çalışıyor. Bu hizmetin ise iRadio olacağına dair pek çok kaynaktan gelen iddialar mevcut.

Uygulamanın ne olduğuna dair açıklayıcı bilgiler vermeyen Huberty, Passbook ve mobil ödeme odaklı bir çerçevede geliştirildiğini belirtiyor. Siri'nin oluşturduğu etkiye benzer bir şekilde bu uygulamanın da teknoloji dünyasının dikkatini çekeceğini belirtiyor. 

Uzun süredir, ses getirecek bu uygulamanın ne olacağına dair somut veriler elde edilemedi. Ancak Google Wallet benzeri bir ödeme sistemi olacağı akla en yakın gelen ihtimal.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim