Anlık Bildirim

Apple'ın yeni 4 inçlik iPhone modelinin fiyatı ve muhtemel özellikleri

Apple'ın Mart ayında tanıtacağı yeni 4 inçlik iPhone modeliyle ilgili yeni bir rapor yayınlandı. iPhone SE olarak gelmesi beklenen akıllı telefonun muhtemel özellikleri ve fiyatı haberimizde...
Apple'ın yaklaşan 4 inçlik iPhone modeliyle ilgili zaten bir takım bilgilere sahip durumdayız. Son olarak yeni akıllı telefonun iPhone SE ismiyle geleceği söyleniyordu. Ancak KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo'nun bu hafta sonu yatırımcılara dağıtılan yeni raporu yangını daha da körüklemeye yetti.
Deneyimli analist, yeni iPhone SE modelinin A9 işlemci (iPhone 6S gibi), 12 megapiksel kamera ve Apple Pay için gerekli olan NFC desteğine sahip olacağını söylüyor. Kuo bunun yanında, telefonun Live Photos teknolojisi ve hafif kavisli 2.5D cam ekranla geleceğini öne sürüyor. Ayrıca 16GB ve 64GB depolama kapasitesi, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.2 ve iPhone 5S ile karşılaştırıldığında biraz daha büyük 1642 mAh batarya da beklentiler arasında. 3D Touch özelliği ise farklı kılmak adına iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerine özel kalacak.
Kuo, fiyat açısından bakıldığında ise yeni iPhone modelinin 400-500 dolar aralığında olmasını bekliyor. Ayrıca iPhone 5S'te de yüzde 50 oranında bir fiyat indirimi olacağını söylüyor. Eğer doğruysa üst düzey telefonlar önemli ölçüde daha ucuz hale gelebilir. Kuo'nun Apple'ın tedarik zincirinin perde arkasında neler olup bittiği hakkında önemli kaynakları var ancak bu onun da yanılmayacağı anlamına gelmiyor. Bu nedenle öngörüleri, Apple tarafından teyit edilene kadar sadece bir iddia niteliği taşıyor.
KGI Securities, 4 inçlik iPhone sevkiyatlarının yeni 4 inç iPhone lansmanının gücü ve iPhone 5S'teki fiyat indirimiyle birlikte 2016 yılında 37 milyon adede ulaşarak yıllık bazda yüzde 131 oranında bir büyüme gerçekleştirmesini bekliyor. Apple'ın yeni iPhone SE modeli kuvvetle muhtemel iPad Pro'nun daha küçük bir versiyonu ile birlikte 15 Mart tarihinde düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacak. Lansman kapsamında yeni Apple Watch modelinin de görücüye çıkması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10134 kez okundu.
43 kişi, toplam 46 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fiyat, iPhone 5S ve
3 etiket daha iphone se özellikler Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim