Anlık Bildirim

Aralon: Sword and Shadow HD, Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz olarak yayında

Crescent Moon Games tarafından iOS platformu için geliştirilen RPG oyunu Aralon: Sword and Shadow HD, kısa bir süreliğine ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Üçüncü şahıs kamera açısıyla oynanan bir RPG oyunu olan Aralon: Sword and Shadow HD, mobil oyunculara Aralon Krallığı'nın gizem dolu topraklarının kapılarını açıyor. 2010 yılında yayınlanan yapım, grafiksel anlamda günümüz mobil oyunlarının gerisinde kalmış olsa da Retina ekran desteği, iCloud desteği, açık dünya oynanışı ve derin RPG unsurlarıyla halen geçerliliğini koruyor. Geniş dünyası ile keşfetme hissini uyandıran yapım, oyuncuya insan, elf, troll olmak üzere üç farklı ırk seçeneği ve dört farklı karakter sınıfı sunuyor. Ayrıca, oyuncuya kendi karakterini yaratması için oldukça geniş özelleştirme seçenekleri sunan yapım, kapsamlı bir envanter sistemini de bünyesinde barındırıyor. 

Otuz saatin üzerinde bir oynanış süresi sunan yapımda ana görevlerin yanı sıra, isteğe bağlı olarak yan görevlerde yapılabiliyor. Basit bir kontrol yapısı ve yeterli düzeydeki sesleri ile RPG bağımlılarının denemesi gereken bir mobil oyun olan Aralon: Sword and Shadow'a ücretsiz olarak Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz. Yapımın kısa bir süreliğine ücretsiz olduğunu da hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim