Anlık Bildirim

Asus 4GB bellekli GeForce GTX 670 modelini hazırlıyor

Asus güncel ürün gamına GeForce GTX 670 tabanlı yeni bir ekran kartı eklemeye hazırlanıyor. DirectCU II tasarım anlayışına sahip olan yeni model için altı çizilen en önemli detay arttırılan bellek kapasitesi. Standart olarak 2GB GDDR5 bellekli GeForce GTX 670 için Asus, yeni modelinde yüksek çözünürlükte oyun deneyimini geliştirmek adına bellek kapasitesini 4GB'a yükseltmiş.
Şu an için sadece EVGA ve Galaxy firmaları tarafından lanse edilen 4GB bellekli GeForce GTX 670 kervanına, hazırladığı yeni model ile birlikte Asus da katılmış olacak. 6+2 fazlı güç tasarımı ile desteklenen DIGI+ PWM donanımlı ekran kartı için Asus, bakır ısı boruları grafik birimi ile doğrudan temas kuran çift fanlı özel soğutucu sayesinde kartın, referans tasarımlı GeForce GTX 670 ile kıyaslandığında %20 daha serin ve aynı zamanda daha sessiz çalıştığını ifade ediyor.
Grafik işlem birimi standart olarak 915MHz'de, GPU Boost özelliği devreye girdiğinde ise 980MHz'de görev yapan ekran kartında, bellek saat hızı ise 6008MHz. 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 1344 paralel işlem birimine sahip olan 4GB bellekli GeForce GTX 670, görüntü aktarımı içinse HDMI, DisplayPort ve iki adet DVI konnektörünü kullanıyor. Kesinleşmiş çıkış tarihi bilinmeyen ancak yakında lanse edilmesi düşünülen kartın fiyatı ise muhtemelen 450$ civarında olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2858 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, geforce ve 4gb
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim