Anlık Bildirim

Asus süper geniş 49 inçlik oyuncu monitörünü tanıttı

Oyuncu monitörlerinde genişliğe önem veriyorsanız Asus XG49VQ modeli beklentilerinizi karşılayabilir. Genişlik kavramı bu monitörde yeniden hayat buluyor diyebiliriz.

Oyuncu monitörü segmentinde son dönemde geniş ekran formatları önem kazanmaya başladı. Haliyle monitör modelleri de yanlara doğru uzayıp gidiyor. Asus süper geniş olarak tabir ettiği yeni oyuncu monitörünü tanıttı.

Asus XG49VQ özellikleri

Asus XG49VQ modeli 49 inçlik bir boyuta sahip ve 3840 x 1080 piksel çözünürlük sunuyor. 1800R kavis sayesinde çok daha yoğun tecrübe sunacak olan monitör genişliği ile de oyuncuları adeta içerisine hapsedecek.

32:9 görüntü oranına sahip olan monitör 144 Hz tazeleme hızına kadar çıkabiliyor. FreeSync 2 ile yırtılmaların önüne geçen cihaz Vesa DisplayHDR 400 sertfikası ile de en iyi görüntüleri vadediyor.

SRGB renk alanının yüzde 125’ini kapsayan monitör ayrıca Shadow Boost teknolojisini de barındırıyor. Bu teknoloji en karanlık noktalarda dahi oyunların rakiplerini görebilmesini sağlıyor. Ayrıca görüntü kalitesini arttıran GameVisual özelliği ve Shadow Boost teknolojisi DisplayWidget menüsünden kolayca aktif edilebiliyor. Asus XG49VQ için henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6829 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, asus xg49vq ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim