Anlık Bildirim

Asus’tan oyuncular için yeni amiral gemisi router

Çevrim içi oyunlarda anlık gecikmeler büyük önem taşıyor. Asus bunun önüne geçebilmek için sürekli yeni teknolojiler benimsiyor. Son yönlendiricisi de buna bir örnek.

Asus’un oyunculara yönelik olarak hazırladığı yönlendirici ürünlerine bir yenisi daha eklendi. Amiral gemisi seviyesinde olan Asus RT-AX88U modeli ayrıca firmanın ilk 802.11ax standardını destekleyen yönlendiricisi ünvanını aldı.

Yeni standart

Oyuncular için anlık gecikmelerin bile çok hayati önem taşıdığını bilen Asus, sürekli bağlantı hızlarını en iyi hale getirmek için çalışıyor. Yeni yönlendirici 802.11ax standardı sayesinde WiFi üzerinden 6000Mbps veri transfer hızlarına ulaşabiliyor.

Yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan 802.11ax standardı 2.4GHz ve 5GHz bantlarını aynı anda kullanarak kullanıcı başına daha fazla veri transfer hızı sunmayı başarıyor. Çeşitli optimizasyonlar ile aynı anda daha fazla kullanıcıya bağlantı sunan standart bu konuda 802.11ac standardını dörde katlıyor.

802.11ax standardı daha çok yakın mesafede etkili oluyor. Gelecekte metrolar, tüneller gibi kapalı alanlarda daha verimli internet bağlantısı için 802.11ax standardı yaygın bir şekilde kullanılacak. Enerji tüketimi konusunda da yeni standart oldukça cimri.

Asus RT-AX88U modeli bu teknolojiler sayesinde 2.4Ghz bandında 1.148Mbps, 5GHz bandında ise 4.8Mbps hızlarına ulaşabiliyor. Yönlendiricinin henüz ne zaman piyasaya çıkacağı açıklanmadı ancak yılın sonlarını bulabilir. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2852 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, asus rt-ax88u ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim