Anlık Bildirim

Bilgisayar tarafında birbirinden iddialı ürünler tanıtan Asus’un, Computex 2017 fuarında bağlantı konusuna yönelik de sürprizleri vardı. Yeni tanıtılan Asus ROG Rapture GT-AC5300 yönlendiricisi firmanın oyunculara yönelik ilk ROG yönlendiricisi olacak.

En iyi teknolojiler kullanılmış

Firma aslında benzer bir yönlendiriciyi genel kullanım için de satışa sunmuştu. ROG versiyonu biraz daha güçlendirilmiş. WiFi AC standardında 3 süper hızlı frekans bandına sahip olan yönlendirici toplamda 5300Mbps veri aktarım hızlarına ulaşabiliyor.

Yönlendirici WiFi AC 5GHz frekansında 1734Mbps hızlarına, 1024-QAM 5GHz modülasyonu ile 2167Mbps hızlarına, 1024-QAM 2.4GHz modülasyonu ile 1000Mbps hızlarına, WiFi N ile de 800Mbps hızlarına ulaşılıyor. Oyuncular için 5GHz bantlarının biri ayrılıyor ve geri kalanlar genel kullanıma sunuluyor. Böylece oyunculara en iyi kablosuz bağlantı performansı sunuluyor.

8 adet LAN portundan da ikisi oyun için ayrılmış. Game Boost teknolojisi bu iki portu birleştirerek oyuncuların 2Gbps hızlarında veri transferi yapılmasına imkan tanıyor. Sadece oyuncular değil NAS kullanıcıları da bu özelliği çok sevecek.

Gamers Private Network özelliği oyun sunucuları ve yönlendirici arasında optimize edilmiş bir VPN kuruyor ve gecikmeler en aza indiriliyor. WiFi Radar özelliği ise çakışmaları sürekli gözlemliyor ve otomatik olarak en verimli kanala geçiyor.

Yönlendiriciye 1.8GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemci güç veriyor. Sistem 1GB RAM ve 256MB flash depolama ile desteklenmiş. 2 adet USB 3.0 bağlantısı ile USB belleklerinizi de ağa açabiliyorsunuz. Ürün 400$ fiyat etiketine sahip. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3807 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, asus rog rapture gt-ac5300 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim