Anlık Bildirim

Computex 2017 fuarında ilk Ryzen işlemcili dizüstü modelini görücüye çıkararak dikkatleri üzerine çeken Asus, Threadripper işlemcisinde de bir ilk peşinde. Firma yeni anakartlarında önemli hız seviyeleri sunacak.

Rekor kırabilir

Firma, X399 Zenith Extreme anakartının tanıtımını yaparken kenar kısımdaki OLED bilgi ekranında 5GHz frekans değeri gözlerden kaçmadı. Muhtemelen ilk test örnekleri ile yapılan denemelerde Threadripper işlemcisi 5GHz ötesine rahatlıkla geçebiliyor.

AMD Threadripper işlemcilerin saat frekansı nedir veya Asus soğutma için nasıl bir çözüm kullanıyor bunlar şimdilik sır. Firma AMD’den önce herhangi bir teknik detay paylaşamayacağını belirtiyor ancak Threadripper işlemciler sahip olduğu potansiyel açısından heyecan uyandıracak.

16 çekirdek ve 32 izlek birimine kadar ölçeklendirilebilen Threadripper işlemciler AMD için yeni fırsatların doğmasını sağlayacak. Intel’in karşısına muhtemelen düşük fiyat silahı ile çıkacak olan AMD henüz net bilgiler vermiş değil. İki rakip de birbirini sıkı bir şekilde gözlemliyor. Hem Intel Core i9 hem de AMD Threadripper işlemcilerin teknik detayları önümüzdeki haftalarda netlik kazanacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim