Anlık Bildirim

Beşinci nesil Apple TV üretime giriyor

Dünyanın en değerli teknoloji markaları arasında başı çeken Apple, dördüncü jenerasyon Apple TV daha yeni yeni kitlelere yayılmışken yenisinin üretimine başlamaya hazırlanıyor.
Tüketiciler arasında büyük beğeni toplayan dördüncü nesil incelemesine burada yer verdiğimiz Apple TV, daha şimdiden bir sonraki nesli hakkındaki detaylarla gündeme gelmeye başladı.
Digitimes tarafından yapılan habere göre beşinci jenerasyon Apple TV, 2016'nın ilk çeyreğinde büyük boyutlu üretilmeye başlanacak. Aralık ayı içerisinde ise ilk üretim denemelerinin gerçekleştirileceği belirtilen cihaz, yeni konumlandırılacak işlemci ile dördüncü nesle oranla çok daha güçlü hale gelecek ve bu da yeni uygulama ile oyunların daha kaliteli hale gelmesine yardımcı olacak.
Bu güçlü yeni işlemciyi soğutmak için özel bir ısı dağılım sistemi kullanacağı belirtilen Apple, görünüşe bakılırsa dördüncü jenerasyonda gerçekleştirdiği köklü değişimi yeni nesillerde büyük atılımlar yapmadan devam ettirecek. Beşinci jenerasyon Apple TV'nin 2016 Eylül ya da Ekim aylarında resmi olarak duyurulabileceği tahmin ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5389 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
TV, Apple ve Apple TV
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim