Anlık Bildirim

Bill Gates: "Steve Jobs olağanüstü bir deha idi"

Bill Gates yeni bir röportajında Steve Jobs'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu. The Telegraph gazetesinde yer alan röportajında Gates, hastalığı hakkında son durumunu öğrendiği Steve Jobs'a ölümünden haftalar öncesinde bir mektup yazarak en iyi dileklerini ilettiğini söyledi. Steve Jobs'a inşa ettiği şirket ve geride bıraktıkları için harika hissetmesi gerektiğini söyleyen Bill Gates,"barış ve affedicilik yoktu çünkü savaşta değildik. Biz (her iki taraf) harika ürünler yaptık ve rekabet olumlu bir şeydir..." dedi.
Steve Jobs'un vefatından kısa bir süre sonra eşi Laurene Powell Jobs'dan telefon aldığını söyleyen Bill Gates, "O (Laura Jobs), biyografi kitabı ikiniz arasındaki karşılıklı saygıyı doğru resmetmiyor. Steve, senin mektubuna değer verdi ve başucunda tuttu." açıklamasında bulundu. Bill Gates rekabetin en yoğun olduğu dönemlerde Steve Jobs'dan çok sayıda eleştri almış olmasına rağmen, röportajında onu "olağanüstü bir deha" olarak tanımlayarak ona  duyduğu saygıyı da gözler önüne sermiş oldu. Bill Gates ayrıca kişisel bilgisayar pazarında Apple'dan çok daha yüksek pazar payına sahip olduklarına ancak son 4-5 yılda Steve Jobs liderliğindeki Apple'ın, Mac ve iPhone-iPad ile inanılmaz işler başardığını da ekledi.
"Birbirimizin işlerinden büyük keyif aldık. Steve, benimle rekabet edebilmek için çok fazla zamanını harcadı, çoğu zaman hakkımda eleştirel şeyler söyledi. Steve Jobs, içerisinde benim de bulunduğum bu alana çok önemli katkılar yapmıştır" dedi. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10079 kez okundu.
30 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, steve jobs ve
3 etiket daha mektup Apple bill gates
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim