Anlık Bildirim

Bittrex, dolar ile kripto para ticaretine izin verecek

ABD'nin önde gelen kripto para borsalarından Bittrex, Signature Bank ile anlaşmaya vardı. Borsa, kullanıcıların doğrudan dolar ile kripto para satın almasına olanak sağlayacak.

Bittrex, dolar ile kripto para ticaretine izin verecek Tam Boyutta Gör
 

Günlük 100 milyon doların üzerindeki işlem hacmi ile ABD'nin önde gelen kripto para borsalarından Bittrex, kullanıcı kitlesini artıracak yeni bir anlaşmaya imza attı. Platformda 200'e yakın kripto paranın alımına/satımına izin veren borsa artık kullanıcıların doğrudan dolar ile kripto para satın alabileceğini duyurdu.


Dört eyalette kullanılacak 

Dünya çapında 3 milyondan fazla kullanıcısı bulunan borsa Signature Bank ile anlaşarak kullanıcıların hesaplarına dolar transfer etmesini veya hesaplarındaki doları bankalarına aktarmasını sağlayacak. İlk olarak ABD'nin; Washington, California, New York ve Montana eyaletlerindeki kurumsal müşterilerin bu imkandan faydalanmasını sağlayacak olan borsa ilk işlemlerin bugün yapılabileceğini belirtiyor. İlk olarak Bitcoin, True USD(TUSD) ve Tether(USDT)'de kullanılabilecek yeni özellik için borsanın sitesine Bitcoin-dolar, True USD-dolar ve Tether-dolar paritesi de eklenmiş durumda.


Konuyla ilgili açıklama yapan Bittrex İcra Kurulu Başkanı Bill Shihara, borsada dolar kullanımını sağlamak için uzun bir süreçten geçtiklerini dile getirdi. Shihara'ya göre yapılan bu anlaşma bankaların sadece Bittrex'e güvendiklerini göstermekle kalmıyor; kripto paraların bankalar tarafından kabul edilmesi için gereken şartları yerine getirmek üzere olduğunu da işaret ediyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim